2600...sa davanjima i regom 4000, a imao bih auto sa razlicitom felgom, iskemijanim radiom. To je ono sto se zna i sto ti znas.
Meni je nezamisljivo da kupim auto i vozim ga doma sa razlicitom felgom.
Iskemijan radio? 90% onih u oglasu a i na forumu ima obični radio koji dođe 200kn + ona polica/držač za čaše ispod 50kn.
Alfa je inače dobila danas felgu, kako sam i rekao svakom tko se zainteresirao za auto. Znači nek je 50€, a nije, za neophodni radio, i 100€ za felgu, i nek bude 4300€ na kraju cijele "sage". I nakon toga imaš godinu dana regan auto, i ne plaćaš 5% kaj je nekih 200-300€, kaj je očito isto veliki plus. Ovo boldano je već floskula, ko i ona da je lopta okrugla i da moraju igrati 90 minuta. Dođeš, vidiš i to je to. Naravno da će "kupac " uvijek naći zamjerku u svrhu spuštanja cijene.
Samo za usporedbu, ta godina i oprema + moj ima sve 4 nove gume i novi set kvačila, je 5000€ u Auto Lorisu u KC, s malo više km, ali to je manje bitno. Mislim da je razlika očita, i da se isplati pretrpiti tjedan dana bez radia za minimalno 1000€ razlike.Ali svi bi j***li a da ne uđe

Sad je ionako svejedno, povučena je iz prodaje dok ne regam, stavim radio i ovu felgu, pa bude i cijena u skladu s tim