Cjena je bila paprena ali kako je kolega napisa moguce da je ta jedina 156 u Hr koja odgovara kriterijima
Ja nevid u cem je problem

, dobar auto se mora platit tak da onaj koji trazi dobru 156icu zna sta mu je cinit, uzet repu i u Zadar.
Opet ti o ulju i drkicama, auto je plaćen više zbog,godine,stanja,odrżavanja, bez karambola,bez hrđe, nikakvi servisi se ne računaju u cijenu i ne pumpaju , ako nek nađe bilo kakav problem cijena ide dole ili se kvar otklanja a to što ima kršina za manje love ima ali se ne trgaju kupci baš za njih što każeš za 5-aka to je tri godine stariji primjerak i lošiji...
Ako ju uvezeš iz vana 2008.g. ispadne te 5.5 ja ju kupujem od tebe,frende tu su ti davanja 10tkn
Prik, par puta sam podugacko objasnio moj stav oko toga, a niti sam tebi direktno piso, nego sam odogovario onome trko je napiso da se odrzavanje mora platiti, bla bla bla... Sad mi je zao uopce te rasprave, utrosenog vremena i BMK vise iskreno za sta ces ti il netko drugi prodat svoj auto il za sta ce netko kupit. Tebi zelim da sto bolje prodas auto a onome koji kupuje da sto bolje kupi.
Evo ti samo jedan primjer 2009 godina je, a sto se mene tice kak sam reko rasprava o slicnim stvarima je finito
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=212432146Zva sam ga prije 10-ak dana, auto je uvezeno nedavno. Kaze covik da je auto u odlicnom stanju, da ne triba nista ulagat jedino da su gume lose. Kaze ovjes ok, sve radi po autu. Nista pametnije od toga nemogu rec.
Tak je i meni reko, kad sam ga zvao dok je cijena bila 5900 i samo par slika, meni su kilometri upitni na tom aftu, a niti mi ne izgleda nesto dobro ocuvano iznutra u skladu sa kilometrima, bar ovako sa slika, a u zivo je uvjek jos losije...