Ajde ljudi stanite na loptu...
6-7 000e za 156 20v je precijenjeno da ga hebeš...
Pogotovo jer tu kod nas su više manje sve gole,bez opreme dodatne i ostalog...
Opet debeli dio ih je iz uvoza,pa kilometre ili bilo kaj nemože niko garantirati...
imao je čovjek iz kutine onu plavu 20v sw za 4500 na firmu BEZ PRIJEPISA sa full opremom,vlasnik 4 godine,xenon itd,full servisirana sa novim zamajcem,kvačilom i poluosovinama...
I auto je cijenio 4500 za 4200 je meni ponuđena...
i realno toliko auto vrijedi,ne nikakvih 7000e,jer 1000e više vozim 159 210ks koja je 4-5 godina mlađa,ljepša,i bolja..
Ali ja sam uvijek bio realista, i kod kupnje i kod prodaje auta...
Ja sam u 147 ubio cca 20 000kn u godinu i pol dana,i kaj da sad tražim 6000e za nju?
Realna cijena je 3000-3500e i to je to... ko hoče 18" sa novim gumama neka iskešira još 700e i doviđenja...
Zato nije u oglasu,nego se lagano vozim i guštam.
A to kak neko zna kaj ima,i da može na kraj svijeta snjom je isto bajka... kako lako može krepat alternator,senzor bregaste-radilice, i još mnogo toga da auto ipak nemre na kraj svijeta,jer je samo stroj koji se eto kvari...
Svi mi volimo svoje aute,održavamo,vozimo,bacamo novce lopatom u njih,ali kad se prodaje niko to nebude platil kaj je na autu novo reenje,diskovi ovo ono,jer ako prodajem ISPRAVAN auto onda sve i tak mora biti...