18-06-2026, 08:45:00

Autor Tema: Alfe u oglasima  (Posjeta: 3358611 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

ar145box

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfe u oglasima
« Odgovori #18810 u: 05-03-2015, 13:10:24 »
@ar145box
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-166-2.4-jtd-1799-oglas-11108300  :song:
Ta je u tvom kraju, mehaničara pod ruku i na pregled, ako je mehanički ok imaš još 600 ojra da je malo središ...

nadam se da se salis... bio sam gledat tu alfu.. :D
ajd necu reci nista za mehaniku, nisam vozio..ali kad sam usao u nju,, ono uzas!!!! sve izguljeno, prljavo, pokidano... kvacilo neko propalo ( dal je to normalno kad je auto ugasen ili ne?? ) ,, lik kaze da je auto ispravan,a to mi smrdi malo...

ugl unutri je kokosinjac.. radije bi uzeo za 1700 ovu alfu koja je regana i uredna, servisirana, nego ovo

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-166-2.4-jtd-oglas-14362587

Offline Boki

• Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • Brera Spider Tbi
    • Kraljevica
« Odgovori #18811 u: 05-03-2015, 13:22:05 »

nadam se da se salis... bio sam gledat tu alfu.. :D
ajd necu reci nista za mehaniku, nisam vozio..ali kad sam usao u nju,, ono uzas!!!! sve izguljeno, prljavo, pokidano... kvacilo neko propalo ( dal je to normalno kad je auto ugasen ili ne?? ) ,, lik kaze da je auto ispravan,a to mi smrdi malo...

ugl unutri je kokosinjac.. radije bi uzeo za 1700 ovu alfu koja je regana i uredna, servisirana, nego ovo

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-166-2.4-jtd-oglas-14362587

Ne vjerujem baš da će se za manje od 2 soma naći uredna 166, pa ko je lud da poklanja takav auto, ovo do 2 soma je samo pitanje koliko je dobro zamaskirana, s tim da je za kupca onda bolje da je manje zamaskirana, bar znaš na čemu si i od kuda krenuti.

Offline FVR147

• Pripravnik
  • **
    • DJ-ZG
« Odgovori #18812 u: 05-03-2015, 13:31:03 »
 :good post

Jbg ar145box, nije ti sumnjivo što je razlika između kokošinjca i ove druge navodno bolje i regane samo 250€?
147 JTDm 150

Anton

• Gost
« Odgovori #18813 u: 05-03-2015, 13:33:27 »
Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 , KLIMAAUTOMATIK for 790 € at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=206258480

800€ auto
500€ dovoz
Davanja i rega 1000€ cca

Eto

ar145box

• Gost
« Odgovori #18814 u: 05-03-2015, 13:37:00 »

Jbg ar145box, nije ti sumnjivo što je razlika između kokošinjca i ove druge navodno bolje i regane samo 250€?

pa realno ta crvena (kokosinjac) ne vredi 1000eura,.... da mi ga daje za toliko, dobro bi razmislio.. naravno da je motor, i mehanika uredu. jer jednostavno je zapusten. ima smeca unutri, prasine.. nije to mozda nista,ali je ruzno za vidit.. barem bi u autokuci trebali usminkat auto ako nista drugo :D ovako samo odbijaju kupce

Anton

• Gost
« Odgovori #18815 u: 05-03-2015, 13:41:20 »
Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.5 V6 24V Distinctive + GAS for 1.480 € at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=206320855

V6 LPG

Jbt, u svoj toj samopromociji uopcd nisam snimio kak ima zanimljivih auta po tim cijenama

Offline max

• Pripravnik
  • **
    • Metković
« Odgovori #18816 u: 05-03-2015, 13:52:36 »
Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.5 V6 24V Distinctive + GAS for 1.480 € at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=206320855

V6 LPG

Jbt, u svoj toj samopromociji uopcd nisam snimio kak ima zanimljivih auta po tim cijenama

koliko ima davanja još na ovu alfu??

Anton

• Gost
« Odgovori #18817 u: 05-03-2015, 13:55:36 »
25% njezine kataloske vrijednosti
S obzirom na godine i km max 5000 kn
Vjerojatno manje...

Ivan0047

• Gost
« Odgovori #18818 u: 05-03-2015, 14:23:27 »

Nemoj tako,250e znaci odlicno stanje...
Ne vrijedi vise,on samo gomila linkove groblja,i prica....
Od veceg zla biraj ono manje,i gotovo..
Kad vec ne prihvacas niti jedan prijedlog..

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #18819 u: 05-03-2015, 15:08:19 »
^^Sreća pa si prije kupnje pregledao sve sumnjive stvari na autu i u dvije godine eksploatacije potrošio na popravke još jednu 147. Ali svakome svoje...
Los pokusaj provokacije ili jednostavno glup post?
Na forumima imas grupicu koja u nekoj raspravi ne zna raspravljati nego ako im se sugovornik ne svida pocnu napadati i vrijedati njega, njegov auto, porijeklo ili nesto peto. Pokusavaju izvuci stvari iz konteksta ne bi li ga prikazali glupim pa time sebe prikazali pametnima i sl.
Tako i ti nemas neki argument ili smislenu izjavu na temu koja se vodila nego pokusas dovesti u pitanje razumnost kupnje mog auta.
Koliko malograđanštine i jada se moze pronaci na forumima je naprosto fascinantno. Sto ocekivati od zemlje gdje ljudi ne znaju argumentirati svoje izjave i bez emocija sudjelovati u raspravi...?

I dalje mislim da je glupost obazirati se na maknute tablice iz oglasa. Svatko ima svoj razlog za to.
Pogotovo se kolega koji kupuje Alfu za 1700 eura ne bi trebao brinuti o tome. Mislim da je nemoguce pronaci dobru za te pare. Mozes potraziti sto manje losu.
Kazes da je kriza? Pa oni koji imaju auto koje vrijedi ga prodaju po cijeni za koju misle da je realna. Nece otici? Moras imati dooooooobar razlog da poklonis nekome dobar auto. Bolest ili gola egzistencija. U suprotnom se obicno i odustane od prodaje...
Aliis si licet, tibi non licet.

Offline maXonja

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 2.0 JTDm | GTV 3.0 V6 | Spider 2.0 TS
« Odgovori #18820 u: 05-03-2015, 15:11:04 »

V6 LPG

Bogme ova je  :love:

Offline max

• Pripravnik
  • **
    • Metković
« Odgovori #18821 u: 05-03-2015, 15:12:38 »
Na forumima imas grupicu koja u nekoj raspravi ne zna raspravljati nego ako im se sugovornik ne svida pocnu napadati i vrijedati njega, njegov auto, porijeklo ili nesto peto. Pokusavaju izvuci stvari iz konteksta ne bi li ga prikazali glupim pa time sebe prikazali pametnima i sl.
Tako i ti nemas neki argument ili smislenu izjavu na temu koja se vodila nego pokusas dovesti u pitanje razumnost kupnje mog auta.
Koliko malograđanštine i jada se moze pronaci na forumima je naprosto fascinantno. Sto ocekivati od zemlje gdje ljudi ne znaju argumentirati svoje izjave i bez emocija sudjelovati u raspravi...?

I dalje mislim da je glupost obazirati se na maknute tablice iz oglasa. Svatko ima svoj razlog za to.
Pogotovo se kolega koji kupuje Alfu za 1700 eura ne bi trebao brinuti o tome. Mislim da je nemoguce pronaci dobru za te pare. Mozes potraziti sto manje losu.
Kazes da je kriza? Pa oni koji imaju auto koje vrijedi ga prodaju po cijeni za koju misle da je realna. Nece otici? Moras imati dooooooobar razlog da poklonis nekome dobar auto. Bolest ili gola egzistencija. U suprotnom se obicno i odustane od prodaje...

ar145box

• Gost
« Odgovori #18822 u: 05-03-2015, 15:17:40 »
ok ..ali nema pravila

recimo ja prodajem g3 koji je u obitelji od 2000 god, uvezen iz njemacke, dakle prvi vlasnik ovdje, odrzavan redovio, prelazio je jako malo, u prosjeku max do 8000 km godisnje, dajem ga za malo para.. Takvi isti se prodaju po dosta vecoj cijeni, i tko zna kako je odrzavan, i koliko vlasnika prosao....

LateBraking

• Gost
« Odgovori #18823 u: 05-03-2015, 15:20:40 »
Ar145box mislim da bi bilo dosta, što kažeš ?
Prestani zajebavat' ljude ... jesi sinoć napisao da si KUPIO auto ??? (na forum.hr)
Jesi prije 4 dana napisao da si KUPIO auto ? (na forum.hr)
Ti kupiš u svojoj glavi, pa tek onda kreneš gledati ili kako ? Pojasni mi ?
Danas si nadmašio sve svojim pitanjem može li se auto farbati u drugu boju i trebaju li atesti.
Kad vidim takva pitanja posumnjam da imaš vozačku, a jedini dostupan model ti nije Alfa već Ford Tabanus.
Što je već 213 ljudi reklo.
Ja bih te banirao, ali eto ...

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #18824 u: 05-03-2015, 15:26:49 »
ok ..ali nema pravila

recimo ja prodajem g3 koji je u obitelji od 2000 god, uvezen iz njemacke, dakle prvi vlasnik ovdje, odrzavan redovio, prelazio je jako malo, u prosjeku max do 8000 km godisnje, dajem ga za malo para.. Takvi isti se prodaju po dosta vecoj cijeni, i tko zna kako je odrzavan, i koliko vlasnika prosao....
Prvi vlasnik OVDJE. Kakve to veze ima? Ako to tebi nesto znaci u zivotu ili mislis da bi trebalo znaciti drugima onda stvarno ne vidim u tebi ozbiljnu osobu niti ozbiljnog kupca.
Kao...moj auto je super jer sam ga ja uvezao u HR pa sam prvo koji ga je vozio po HR. To sta ga je jahalo 16 deva u njemackoj nema veze.

Oprosti ali stvarno pises gluposti i mudrujes oko auta koje vrijedi tri prosjecne place u HR. Nije bas neka cifra ni da je izgubis. Skupo ti je otici pogledati auto da ne potrosis na gorivo a gledas koji je bolji izbor...? Kupi najblizi, zazmiri, pomoli se i sta bude bit ce.
A najbolja ti je opcija da nastavis voziti Golfa. Ipak ste vi prvi vlasnici u HR. To nesto znaci majke mu mile.

Offline Darjan

• Sa stažom
    • Tučepi
« Odgovori #18825 u: 05-03-2015, 15:37:18 »

Malo mi je čudno kako netko kao ti, koji zanemari banalan detalj kao što je skriven registarski broj i posveti se bitnim detaljima, ubodeš auto na kojem sve mane specifične za taj model u relativno kratkom vremenu izađu na vidjelo. Ostatak posta ne želim komentirati, kontradiktorne izjave i paušalne optužbe ostavi za neku drugu prigodu.

Što se tiče skrivanja podataka, prilikom kupnje 147, naiđem na primjerak u Splitu u jednoj auto kući, 2007. godina, 113 000 km,  prijatelj preporučuje jer pozna vlasnika auto kuće. Pozivom na telefon slušam standardne floskule o full opremi iako je auto "Maranello", maloj potrošnji, odličnoj očuvanosti, i sličnim glupostima. Servisna knjižica je, naravno, zagubljena, pojeo je pas, ostala u autokući "Rittorna Chilometri" dok je doktorova žena nedjeljom išla na misu s Alfom. Na moj upit o broju šasije, ili bar registarskom broju da provjerim povijest auta, prodavač mi odgovara kako ja to njemu ne vjerujem, želim li reći da on laže i slične gluposti.
Kad sam došao do broja šasije, imao sam što i vidjeti, 2012. god auto je na satu imao 230 000 kilometara, pa se do 2013. vozio u rikverc sve dok kazaljka nije stala na 85 000. Pametnome dosta...

barba Oro

• Gost
« Odgovori #18826 u: 05-03-2015, 15:41:02 »
ok ..ali nema pravila

Exeru, aj prestani zajebavat ljude!  Dam ti ja ženinu 156 za te pare, ako nećeš, dam ti ban!   :hehe:

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #18827 u: 05-03-2015, 15:47:06 »
Malo mi je čudno kako netko kao ti, koji zanemari banalan detalj kao što je skriven registarski broj i posveti se bitnim detaljima, ubodeš auto na kojem sve mane specifične za taj model u relativno kratkom vremenu izađu na vidjelo. Ostatak posta ne želim komentirati, kontradiktorne izjave i paušalne optužbe ostavi za neku drugu prigodu.

Što se tiče skrivanja podataka, prilikom kupnje 147, naiđem na primjerak u Splitu u jednoj auto kući, 2007. godina, 113 000 km,  prijatelj preporučuje jer pozna vlasnika auto kuće. Pozivom na telefon slušam standardne floskule o full opremi iako je auto "Maranello", maloj potrošnji, odličnoj očuvanosti, i sličnim glupostima. Servisna knjižica je, naravno, zagubljena, pojeo je pas, ostala u autokući "Rittorna Chilometri" dok je doktorova žena nedjeljom išla na misu s Alfom. Na moj upit o broju šasije, ili bar registarskom broju da provjerim povijest auta, prodavač mi odgovara kako ja to njemu ne vjerujem, želim li reći da on laže i slične gluposti.
Kad sam došao do broja šasije, imao sam što i vidjeti, 2012. god auto je na satu imao 230 000 kilometara, pa se do 2013. vozio u rikverc sve dok kazaljka nije stala na 85 000. Pametnome dosta...

http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=36199.msg1472735#msg1472735      :off

Ivan0047

• Gost
« Odgovori #18828 u: 05-03-2015, 16:10:20 »
ovaj ar145box je skolski primjer trola....

Fiuman

• Gost
« Odgovori #18829 u: 05-03-2015, 16:27:13 »
to je nekadašnji forumaš EXER koji misli da ga nismo skužili al smo pustili dok je pristojan al izgleda da ima neku drugu namjeru pa čekamo da ju više iskaže  :hap:

Anton

• Gost
« Odgovori #18830 u: 05-03-2015, 16:41:47 »
Bogme ova je  :love:

Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.5 V6  mit Autogas! for 9.880 € at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=191224112

Ne! Ova je...!!!  :ling:

Offline TomoCro

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #18831 u: 05-03-2015, 18:02:49 »
Ajd majke ti donesi 1600 eura i mozes odvest moju 166 i jos ti ostane love

Sent from my Nokia 3310

" More the knowledge lesser the ego, lesser the knowledge more the ego.”
A.Einstein

ar145box

• Gost
« Odgovori #18832 u: 05-03-2015, 18:06:14 »
ta iz sb je bila rijesena, zapravo jos mogu ici po nju ako zeli, lik uzima golfa i da mu dam 800 eura, i to mi pase..

aliiiii sad mi je naletila jedna 156 sw 2.4 jtd 103 kw iz 2001 god... odlicno ocuvana, koza sve... isto ta shema, samo vise doplate.. i mislim da ce to biti to :D .. isplati se dati malo vise,,ali je auto zaista ocuvan.. ako trgujemo, stavim slike ;)

jbg , mogao sam birati od par automobila i to da odmah uzmema, ali mi se ni jedan nije svidio toliko da bi odlicoo bas za njeg.a znam da sam neodlican, i smorio sam vas. ali mislim da je to to :D
« Zadnja izmjena: 05-03-2015, 18:07:22 od ar145box »

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #18833 u: 05-03-2015, 18:43:40 »
...nego da malo razbijemo offtopic, kolegu sprint22 zanimaju detalji ove alfe:

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gtv-2.0-twin-spark-16v-oglas-14208399

...ako neko nešto zna, slobodno pišite...

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

ar145box

• Gost
« Odgovori #18834 u: 05-03-2015, 19:12:38 »
...nego da malo razbijemo offtopic, kolegu sprint22 zanimaju detalji ove alfe:

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gtv-2.0-twin-spark-16v-oglas-14208399

...ako neko nešto zna, slobodno pišite...

znam ja.. kanta, nije vozen 4 god. malo para. to nikako ne moze biti dobro.. :) nazalost

Offline Tomek

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • Fiat Punto mk2a
    • Velika Gorica
« Odgovori #18835 u: 05-03-2015, 19:20:08 »
znam ja.. kanta, nije vozen 4 god. malo para. to nikako ne moze biti dobro.. :) nazalost

Otkrio si Ameriku lik  :hello:

Kaj znas o tom autu, a da nisi saznao iz oglasa ko i svi mi kaj smo otvorili link  :?:

Radje suti nego da bzvz citiras oglas tek tolko da nekaj piskaras il je mareo negdje napisao :"kaj pise u oglasu nece mi otovrit link" pa ja to ne vidim  ::)
Nikada ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti

Dok zivot juri, ja cu lagano...

Offline franjo-fritz

• Sa stažom
    • zagreb hrvatska
« Odgovori #18836 u: 05-03-2015, 19:28:25 »
Eto dobijes moju alfu za te pare... Dobra majke mi.....

Offline franjo-fritz

• Sa stažom
    • zagreb hrvatska
« Odgovori #18837 u: 05-03-2015, 19:34:14 »
   kolika cijena?? 580e?  Stavi na papir i vodi dali se isplati sve jedno dali da ga slozis i vozis ili raskopas u dijelove

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #18838 u: 05-03-2015, 20:39:23 »
   kolika cijena?? 580e?  Stavi na papir i vodi dali se isplati sve jedno dali da ga slozis i vozis ili raskopas u dijelove

Za dijelove se svakako bas i ne isplati.. Osim ako ti je yebeno kroz godinu dana jedva doc na nulu..

Tako bajan motor mozes mozda nekom poklonit za 100-150€ (posto nije paljen i vozen toliko dugo) jedino ako valja branik i hauba i to onda treba cekat jako dugo dok nekome ne zatreba..

Ostalo sta na autu valja uopce?? unutrasnjost? Koja izgleda ko da su se dva dobermana malo zaigrala sa lopticom, izvana sa svih strana izubijan, felge mozes isto mozda za 100€ poklonit ako ce tko htjet uopce pogledat felge.. Itd..

Isplati se jedino i ako nije zabijena posteno negdje bila, i onda tko si hoce uzet auto za slagat na neodredjeno vrijeme, pa da za godinu, dvije ima poslozenu iz nule gtv.. naravno, mora biti svjestan da je mazohista koji ima yebeno puno slobodnog vremena u zivotu sa jedno min 5000€  u djepu koji mu netrebaju..

Ili netko ko ce napravit servis na motoru, sa knauf sarafima poslozit branike i ostalo i ispunit si zelju i zabrijat da ima jedan "sporcki"  :tooth: auto

To je uglavnom to , trece opcije nema za konkretno taj auto sa linka :ok:
« Zadnja izmjena: 05-03-2015, 22:29:11 od Alfa_gtv »
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #18839 u: 05-03-2015, 20:46:15 »

Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.5 V6  mit Autogas! for 9.880 € at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=191224112

Ne! Ova je...!!!  :ling:
Automatik? Pih...