a cuj, padaju cijene, ajmo biti realni, tko danas ima preko 2000 e da da za auto, ako i da, vecina gledaju samo vw i te "svete krave", nece sigurno gledati alfu... malo prije mi jedan lik nudio neki a4 za isto malo para.. kaze alfa nist ne valja, a audi se ne kvari hahaha
(pre)Jeftina alfa nakraju uvijek ispadne (pre)skupa alfa
Najbolji odgovor ti je dal maxonja. Problem je sta ti zelis i deve i zlato a to tak ne ide

:
Dizlo je malo kompleksniji proizvod neg jedna klasicna R4 benzinjara, i ono najbolje, ak je slucaj da je cjela periferija za zamjenu, onda te bude izaslo jos naaajmanje tolko. Prolistaj si malo temu JTD motori i iskustva i tome slicno (da sad ne nabrajamo sve ispocetka). To treba sve na detaljnu provjeru, pogledati plavi obrazac od TP da se vidi barem stanje ovjesa sa zadnjeg TP posto nije regan, posjet bošisti, na dijagnostiku i tako... Nek je turbina pri kraju, to ti je skoro pol vrijednosti auta, pa kvacilo, zamasnjak u kakvom je stanju, itd... Meni se cini da si skroz zabrijao u krivom smjeru, non stop gledas krajnje grobove i sam sebe uvjeravas da su apoteka i super investicija

Planiras auto+rega? A sta kasnije, ak stane (JTD), ili ne prodje regu jer je pol toga za kurac (kocice,ovjes,gume,amortizeri,rastelano sve)?
Koji Audi ti je nudil? Ako je 1.6 8V i sasija nije trulex, kupuj odmah. U biti, to je najbolji savjet sta ti mogu dati, ako kupujes auto za par hiljada kuna