Gledam te 159-tke 2.0 JTDM koje su u ponudi i u principu cijene su korektne za aute 2010/2011 godista.
A za par godina vise nece biti bas uzornih primjeraka i past ce na cijene na kojima su trenutno 156-ice giugiaro.
ja sam gledao 2,0 TI berlina ispod 12000€ nema bez obzira na km i godinu 09/10/11 ako je na to još malo km cjena ode toliko gore da recimo kupiše dvije 2008 da nije TI
cjene budu padale uvijek to je tako ali uvijek se kaže svaka roba ima svog kupca e sad jel nešto opravdanao ili nije to je druga stvar jer kod nas traže 3500 za 2001 8v i zrelu za remont i normalno da ne prodaju a to što se on vozio lagano 7g sa njom i nije uložio kune ne znači da auto taj vrijedi takve su vani po 500€
Nema sanse da dobije tu lovu, koliko god je auto dobar cijenu mu jedu godine.
Vecina radije uzme lošiji auto iz uvoza (156-ice giugiaro se trenutno krecu od 2500-3000eur, naravno za prosjecni auto sa cca 200-250.000km), tako da ih sa uvozom ispada oko 3500eur, a sverceri traze oko 4500eur.
Naravno nitko ne racuna da s vremenom treba jos 1000-1500eur da se auto dovede u red.
Nisam vec dugo vidio (osim lovackih prica) da je netko dobio normalne pare za auto (sve nesto debelo ispod cijene, zamjene i sl...).
Recimo frend prodaje Bravo Sport 1.9 Multijet, ima oko 100.000km, kupljen u hr, sve redovito servisirano i nitko ga ne zove a kamoli da nudi neke pare.
taj novi Bravo je totalno zapostavljen od strane kupca odličan ali nikoga ne zanima, nevjerovatno
Kapa dolje.
Ali ne bih da moj post shvatis kao uvredu.
Jesi li ti auto sredjivao zbog prodaje ili cejfa? I u jednom i drugom slucaju to vrijedi 500€ u daljnoj prodaj,ali nikako 2 kile.
Hajde budi posten (ili bilo ko drugi) pa reci bi li prije dao 7-8 kila eura za svoju ili gore navedenu 156 ili kupio sasvim pristojnu 159? Ja znam sta bih ja. 159,naprvu.
pa ja bih prije svega gledao opremu i šta treba napraviti na autu, jer ljudi krenu kao grlom u jagode i 156 i 159 su skup auto ako kupiš groblje i još ga platiš ali ne možeš za tu lovu očekivati TOP primjerak 159 i onda kreću ulaganja i auto sa 7000 dođe na 11000 dok si rekao keks
sređivao auto zbog sebe ili prodaje uredan auto je uredan i po meni ima bolju cijenu e sad jel je bude dobio ili ne ovisi o hrpi stvari