Dal netko zna neku dobru AR 147 1.6 TS ili JTD 2000-2003 g. da se prodaje za preporučit?
Uvjet je da nema preko 120 000 km, da nije više od 2. vlasnika, da nije bila razbijena, da nije uvoz i servisna poželjna...
Danas sam bio 2 pogledati i moram reći da sam se poprilično razočarao...
Jedna je bila u zg... oko 100 000 km, 1. vlasnik servisna, auto iznutra super očuvan, izvana farbano par stvari, vrata, blatobran, oba branika... + jedna vrata malo oštećena i još dosta ogrebotina/crtica po autu...
I treba se radit servis na njoj (svjećice) + registracija ističe za par dana...
Auto nije bio razbijan... I cjelokupni dojam je da bi možda čak i uzeo taj auto - btw traži 3600 eura...
Druga iz Selca - Crikvenica... ful oprema, navigacija bla bla... oko 115 000km 2. vlasnik - 4000 eura... ali to je tek katastrofa...
Uvoz je, ima servisnu iz italije, navodno original kilometri bla bla... iznutra dosta dobro očuvana osim ručice mjenjača koma... + poklopac airbaga ispada navodno "pukla kopča" ..
A izvana... KAOS je malo reći, pola auta je farbano i to loše loše, vidi se da je slagana, zadnja hauba ne stoji u centru, prednja također malo u stranu ide + 3-4 rupe/udubine na krovu, izgreban branik prednji + još na X mjesta lagana oštećenja/ogrebotine.... Usudio bih se reći da je bio razbijen auto...
I tako, danas sam napravio oko 450 km ... na kraju za k.rac... I pomalo isfrustriran vrtim sve oglase koje sam gledao ispočetka... c c c...
Pa ako netko zna nešto dobro a da je u tom rangu što se tiče cijene... javite i pomozite