Draak, vec smo o tome raspravili 
Meni je bitno kakp cu taj auto jednog dana prodati kad mi dosadi. Naravno, sve ovisi o prodavacu i o tome kako prezentira automobil.
166 je daleko kvalitetnije napravljena od 156. Na 166 me iznenadilo kako su vrata bar dvije klase iznad 156ice. Imaju tezinu, lijepi zvuk kad se otvaraju i zatvaraju. Nista ne preskace niti zvoni. Nadam se da cu djelomicno na 156 to rijesiti dampiranjem. Također sjedala u 166 mi pašu. Na mojih 190, u 156ici nikako ne mogu naci ugodan polozaj.
Slj auto koji cu razmatrati bude vjerojatno 159 SW 2.4, po mogucnosti Q4 i TI. To bi za mene bio pun pogodak. Također 166 TI 2.4 sa 185ks bi volio uloviti. Sve ovisi o svoti kesa kojom cu raspolagati za god dana...
Tebi da, ali vecem broju ljudi ipak ni blizu toliko, jer namjeravaju auto imati dulje vrijeme.
Ja zapravo ne znam nikoga tko gleda, kod kupovine auta, kako ce ga prodati.
Seres bezveze
Da li bi ti dao vise od 16500€ za 6g star auto kojeg cekaju ulaganja sa dva nedostatka ? Ja ne bi
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Da sam si zapikirao, kao on, bas takav auto, onda bih. Trenuto gledam nesto sto visestruko premasuje cifru za TBi, i da, ako mi se posloze neke stvari realizirati cu to.
Njemu niti jedna nije valjala svakoj je nasao neku manu...
A Zvrnnova ocito nije bila u bas tako losem stanju jer je relativno brzo nasao kupca. A po racunima on je ulozio jos barem 3-4 k€ za dodatke na tom autu. Da JH nije toliko slinio za tom 159 i govorio da ce ju uzeti ako ce biti na prodaju, nitko ne bi nista rekao.
Nisam se nikad vozio u 166 niti probao zatvorit vrata ali sam vozio Lanciu Kappu 2.4 jtd i stvarno me iznenadio auto koliko je ugodan, čvrst, sve nekako izgleda kao da nije talijan.
Udoban slično kao XM a djeluje sve unutra kao Mercedes, e sad ako je 166 slična kao kappa to bi mogao otići pogledati. Znam da Alfa ima drugačiji ovjes od Lancie ali je li trajniji nego kod 156?
Ako si u Zg (jbga u Tapatalku ne vidim tko je od kuda), mozemo se naci pa se provozas u mojoj
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk