a ar 166 ? 2.4 jtd 99 god.. dosta jeftino isto.. jesu daleko skuplja odrzavanja od 156? pise da ima 6 brzina, istina?
Gle,za 2000eura dobit ćeš kramu od 156-ice i to bi ti bila rupa bez dna,a 166..... :hehe: :

to je crvotočina.... Tko ima dobru 156 ili 166 iz tog godišta,taj ni ne prodaje osim ako mu zbilja nije došla voda do grla,a ni tad ju nebi dao baš za ništa jer radije bi posudio pare pa s vremenom vraćao koliko bi bio u mogućnosti. Malo je slučajeva kao npr. kolega Chakia da je kupio auto kojem se zna prošlost i koji je redovito održavan a s tim godinama. Ja sam prije 5 godina kupio svoju bivšu za nekih 2000e,doduše 2.0ts. Imala je ugrađen plin godinu prije koji je tad bio oko 13k kuna,znači ja sam kupio auto za cijenu plina. A znaš koliko sam uložio u 4 godine u nju? Bar 20000kn. Rad na limariji,špricanje,vilice 2 puta prednje+balansice,1xzadnje+balansice,letva volana, drugi motor,nakon kupovine odmah novi diskovi,pločice,2xsajle ručne,novo kvačilo,getriba,pod se stavljao u bitumen itd itd...+ moje maštarije.... Ali to je bilo prije 5 godina kad je auto bio star 10,a sad ti je taj tvoj JTD star 15godina,bar 100000km ima više nego tad,a stanje da ne govorim koliko je lošije. Ja sad ne pljujem po tim motorima(oni mogu preći puno),pa i sam ga imam,no činjenica je da nećeš za te pare dobit dobar i pouzdan auto(osim da se netko zahebe)... Jednostavno,godine su ga pojele... Ne po izgledu ali po mehanici.... Sačekaj još godinu,stavljaj na stranu i ako si u mogućnosti,digni na to sve što imaš i uštediš 2000 eura kredu pa si kupi 2003-2004 za kojih 4-5 k eura(njih se da još uvijek naći u dobrom stanju) na kojem da ga ideš za 2 god.prodavat,nećeš puno izgubiti. Ovak,to je čisti gubitak. Ili nađi neku 146 jtd 2001 ak naleti. Ona je bar povoljnija za održavanje...