da ne otvaram novu temu. imam jedno pitanje. nije bas neki veliki problem,ali me malo nervira vec.. imam plin, i ugl desava mi se to da.. pumpa zuji,znaci trebalo bi biti ok.ali mi auto ,recimo najgore je ujutro kad je hladan, upali on iz prve.ali se ugasi odmah,, i tako 3,4,5 puta zaredom, tek onda se stabilizira..
ugl prvi put upali i odmah se ugasi..
drugi put upali, i nekad se odmah ugasi,a nekad ostane 2,3 sec raditi pa se ugasi

treci put radi malo duze.. ugl radi stabilno par sec, pa se pocne gusiti i ugasi se,ako ne dam gasa..
cetvrti put vec mozda i bude ok.. radi bez gasenja

... ili se isto pocen gasiti poslije par sec...
kasnije bude vecinom ok.ako je topal onda se ne gasi....
e sad je isto cudno nesto,, recimo ako vozim na benzinu, bude ok, vozim par km, nekad i vise..ali se nekad desi da kao da vise nema benzina, prekid goriva. ne reagira na gas.. pa prebacim na plin,,,, vozim, i vratim na benzin, i bude ok jedno vrijeme . pa opet tako

.. e sad mozda je to samo zbog male kolicine benzina, posto vozim na plin pa benzina ima tek toliko da upalim, mozda ima nekog mulja ili ne znam sta..ali isto nije bas sigurno za voziti...
nedavno mi se desilo da mi smrzo isparivac, pa sam morao na benzin, i ugl u pol brda poceo stekat,,, malo hoce nece,,,

.. i stane mi.. kao da nema benzina,, i pustim ga u rikverc, i upali.. odvezem se gore.. i opet na ravnici stane... cudno..

najgore je to ujutro kad je hladan.. ugl prije je sve to bilo ok. ovo je vec nekih god dana.. mozda malo vise..
to se jedino na benzinu desava. da napomenem............... svjecice, kablovi su novi.. pumpu sam mijenjao prije 2 god. posto mi stara bila krepala