0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
meni ovaj dim malo vuće na plavo :
meni više na sivo a i lagano smrdi na benzin :rolll:
ja gledam...ništa ne smrdi
Zar nemaš neku ulicu u koju ne zalaze da je voziš pol sata-sat i koliko toliko da je propušeš malo? Onak reda radi
Za probne auto mora biti 100% ispravan jer prije nego li dobije probne mora proči tehnički pregled (i eko test) v :rolll:
frend svaki mjesec podiže sigurno 2 puta tako probe... al ne za isti auto nego različite...ponavljam, izjavu potpisuješ da je auto tehnički ispravan, tablice su 50kn, osiguranje 80kn, a biljezi 20kn, mislim da je tako nekako, sveukupno 150kn sigurno za probe od 3 dana... i nema apsolutno nikakvih problema....
Ovo je po novom i tocno je samo jedan detalj ne zaboravite da ako dignete probe za tehnicki onda i morate otici na tehnicki jer u protivnom placate kaznu i probne mozete dignuti jednom godisnje za isti auto.
Super, ako je tako da može bez tehničkog onda nema razloga da to ne napravi, malo isproba auto, propuše ga i provoza se malo al predobro mi zvuči da bi bilo istinito
Ma neću MUP, traže me... to će alfamen, njemu treba :
tako je, probne table na 3 dana i spropuhat će je...a što se tiče podizanja košta sveukupno 150kn, i tamo potpisuješ izjavu da je auto tehnički ispravan itd. i za područje se napiše grad zagreb, a svrha kažeš da trebaš na tehnički a prije toga još odvest auto majstoru da promijeni ulje itd. šta već, tako da bez problema se izvade te probne...