0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ti vjerojatno mislis na blow off ventil... Da kise kad pustis gas i na saltanju...
nitko ništa :
ja vozim ove 30.5 to je valjda prvo dolazilo, kasnije 35ice
super pašu na 164 te felge...čak su određene verzije Superica dolazle tvornički sa njima (1996./1997. godine)Koji je offset (ET)?ja bi jedino kod promjena guma išao na 205/55/16 ili 215/55/16225 je preširoka guma za felgu širine 6.5 cola
te 30.5 pretežno imaju spiderice, a 35 pretežno gtv...ima ih različito izmiješano, al od cca. 7 gtv-jki samo na jednoj ili dvije sam vidio te felge sa ET 30.5 sve ostale su bile 35...
pa vidi sam, ako su (a predpostavljam da jesu) sirina 6.5 onda je 225 malo presiroko, ali ako imas gume sad nema veze deri to ubuduce kupi broj manje, bar 215 ili jos bolje najjeftiija varijanta 205/55/16, ja bih to vozio za zimu ali mi ne stane :rolll:
Evo tek sad vidim novosti, zaželio se kolega dodatnih problema u životu... 6 komada... A Joke se vozi, i vozi i vozi i vozi... i kasni s izmjenm ulja jedno 10 tisuća... i vozi... A ako se smeće i raspadne, rezervni motor je spreman za ugradnju dok se ovaj još i ne ohladi.Eh, ove omladine sa tim šestacima
na te original alfine će ići 205/55/16, mene zanima da ove 225/45/16 sa tih alfinih felgi prebacim na one felge koje sam dobio sa alfom (vide se među prvim slikama od nove alfe), njima je et 30
nisam siguran..sve Getevejke koje sam vidio na ulici i pogledao na felgu piše ET30.5ja čak mislim da je ET30.5 za Gtv/Spider, a ET35 od 164 jer su te identične felge ugrađivane i na 164 tvorničkiA možda se varam jer su talijani stavljali kak im je došlo pod ruku :hehe: :hehe:
na 164 izgledaju ok...na gtv što idu tvornički su nikakve... ja sam se nekako navikao, al srećom pa su sada samo za zimski set...
oko toga bi mogli raspravljat kao i svaki puta :hehe: kazem ja sam na 97% gtv sto su imale te felge vidio 35 ( a nije tesko vidjet kad sa vanjske strane na rubu pisu sve oznake)cini mi se da se na kraju svodi da je to na njima kako je koja dosla pod ruku talijanu pa je smontirao : ionako su na oko iste..
vidimo se na grobniku na sljedećem susretu
treba staviti raspravu na squadra916 forum...čisto me zanima..jer znam da su recimo 17 colne felge za Gtv original isključivo ET30.5
da joke će ti mahati dok te tovare na vučnu
Samo se vi zajjj... kad vam tri turbaka iz ovih unutarnjih krajeva dođu tamo dolje bit će luudooooo