0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
na križanju Vukovarske i Selske
...ufff... ...vidim da si još u šoku, Vukovarska-Savska...bitno da si ti dobro...
hmm koliko se da dobiti za motor i getribu???ajmo splitska divizijo AKCIJA!!!!
nije frontalno, ja sam ga opalio čisto po boku s desne strane
ja sam bio sa curom u autu, ona je imala trzajnu ozljedu, a on je imao kolegu koji je spavao iza na sicu, isto im je oboma dobro
oboje smjer trauma.ako ima trzajnu nema se kaj razmisljati.a motor znas kome ide
Dobro Isus kaže... Imate još fore al idite odmah , Ja kad sam ono razbio zelenu 33 ,žena mi je imala trzajnu ,ja sam otišao naknadno i uspio sam izvuć iako me nije bolilo ,al sam "uvjerljivo" kukao liječniku pa mi je dao ovratnik . Boli te briga...ionak to sve osiguranje plaća a lijepih 20-30 miljaka kuna možete izvuć za to.e da...u napomeni...SVI ste bili vezani ako tko pita
bili u Dubravi na hitnoj motor je prodan Isusu za nepoznatu cifru
cifra se zna kolko je kila aluminja toliko je motor
beš' lim...bitno da ste OKali očito je bilo suđeno da ta 164 ne završi na popravku....nedavno si je izravnao nekom u guzu....ima 164 za sitnu lovu i u boljem stanju od tvoje prije kabonga samo javi...
jedna u Jušićima, ja mislim da je twin spark....jedna 3.0 na Kozali...za ovu drugu provjerim jel se prodala (nisam siguran jel imam slike od nje) i ima jedna TD s recaro sicevima...i na forumu je bilo priče o njoj i jedna 2.0 V6 turbo na Tuhtanima, ali to neki manijak sređuje za sebe, neće je prodavati... pa i ovaj momak iz dalamcije odnekud što prodaje 2.0 četri cilindra...po slikama bih rekao da je OK