0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nece ti dimit vise sa protocnim ako meni 147-ca nije uopce dimila nista vise a samo su cijevi bile bez lonca.a lip od cupre :
ovak je kod mene ( EURO 2 motor ) : kat/srednji lonac + zadnji lonac dolje i na njihovo mjesto stavljanje full protočnih lonaca!neznam kolko ti imas lonaca ali i SEB je rekao da je ovo najbolja kombinacija
danas kad sam išel s posla, malo sam se nateraval s tvojom alficom, neznam jel do vozača ili do snage auta, ali ipak nije uspjela napred. Dečki su se trudili, vadili joj mast kolk osu mogli, ali trebaš ti to još malo čipnut Iz mjesta trga super, 1.2.3. ali onda zaostaje dosta. I jako lijepo izgleda, poliraš ti to redoviti vidim btw. stajala je ispred Goričkoga, tamo sam ju vuido
zadnje celjusti neofarbane, mislim strasno
Ma daj Marine to je premalo za farbanje :hehe: :hehe: Najbolje lakom za nokte od žene.
Pitanje: kak uopće dobiti rupu te veličine na auto takvog godišta :
(Image removed from quote.)
ovakva hrđa na 156-ici... Ne mogu vjerovati...
.......malo si me trznuo
Matikć,,, buš si zel mjesto Renolčeka?
Ne, imam već jednog dizelaša, ali da se prodavala prije nego kaj sam išao svoju slagati možda i bi, za cijenu koju se prodaje ozbiljno bi razmislil.
buju išle ultre posebno :
Lešinaranje počelo? :točno to mi prvo palo napamet. mislim si da je stavio takvu cijenuda namjerno ne zove niko i da ju ne proda : :
objasni laiku što i kako sa tim i koja cijena za protočni(jel to zadnji)?
ako ti šta bude komplicirano za napraviti i to te razljuti slobodno šalji meni po nekoj simboličnoj cijeni : : : taj zadnji lonac nisi poslikao?