pas mater i MUP-ovoj birokraciji....

RH,MUP,PU Karlovačka,postaja pp Karlovac.Prekršajni nalog 18.1.2011,kriv sam,kazna 2000kn,te zabrana na B kategoriji na 3 mjeseca.
Uputa o pravnom ljeku - nisam ju podnosio,nisam imao rezona,kaznu sam platio i "ostavio se B kategorije" na 3 mjeseca koji su trebali isteći sada 18.4.2011.
Problem je u tome što je prekršajni nalog pravovaljan i nigdje na njemu ne piše da će okrivljenik, ili da ću biti naknadno obaviješten od kojeg datuma će mi ići zabrana upravljanja B kategorijom,da bi sada 6.4.2011, 13 dana prije isteka zabrane vožnje (po pravovaljanome prekršajnom nalogu) dobio od RH,MUP,pu Zagrebačka,Sektor upravnih,inspekciskih i poslova civilne zaštite, (what a fuck???

: ,you are???.....)Odjel za upravne poslove: OBAVIJEST da mi zabrana počinje teči od dana primitka ove obavijesti.........

.
Normalno upute o pravnom ljeku nema.......čekaj stani malo pa kaj sam ja budala????pa ja poštujem uputu o prekršajnom nalogu koji je izdan 18.1.2011 i na kojemu piše sve navedeno ali nigdje ne piše da ću biti naknadno obaviješten od kada će zabrana stupiti na snagu!!!
Dali tu postoji kakva uputa o pravnome ljeku?