05-11-2025, 10:27:18

Autor Tema: Plavci u službi alfista - pitanja i odgovori  (Posjeta: 365221 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline reddevill

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
Odg: Pitajte reddevilla - plavac u službi alfista
« Odgovori #2370 u: 10-03-2011, 23:55:50 »
Evo sta mene zanima vec duze vrijeme:

Ja sam lijevi skretač i skrečem u ulicu koja ima dvije trake.
Iz suprotnog smjera dolazi vozilo koje skreće desno.
Ima li desni skretač pravo birat traku, ili mora ući u svoju desnu traku a ja bez brige ući u svoju, ili moram pustit da desni skretač odabere traku?
prednost desnoga, kada bi skrenuli u isto vrijeme on bi ti se nalazio sa desne strane.
C2H5OH U KRVI/ THE VARIATOR GANG

Offline Mike20

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2371 u: 12-03-2011, 06:12:12 »
Evo sta mene zanima vec duze vrijeme:

Ja sam lijevi skretač i skrečem u ulicu koja ima dvije trake.
Iz suprotnog smjera dolazi vozilo koje skreće desno.
Ima li desni skretač pravo birat traku, ili mora ući u svoju desnu traku a ja bez brige ući u svoju, ili moram pustit da desni skretač odabere traku?

Evo koja pametna od mene, pošto se nešto kužim u prometne nesreće  :funny:

6. SKRETANJE

Članak 56.

(1) Vozač vozila koje skreće udesno dužan je skretanje obaviti krećući se krajnjom prometnom trakom koja se prostire uz desni rub kolnika, osim ako prometnim znakom na cesti nije drukčije određeno.
(2) Vozač vozila koje skreće ulijevo dužan je skretanje obaviti krećući se krajnjom lijevom prometnom trakom koja se prostire uz središnju crtu i uz zamišljeni ili obilježeni luk koji spaja dvije središnje crte bočnih kolnika, odnosno prometnom trakom koja se prostire uz lijevi rub ceste s jednosmjernim prometom, osim ako prometnim znakom na cesti nije drukčije određeno.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.

8. PROMET NA RASKRIŽJU

Članak 58.

(1) Vozač koji se približava raskrižju mora voziti s povećanim oprezom koji odgovara prometnim uvjetima na raskrižju.
(2) Vozač je dužan na dovoljnoj udaljenosti pred raskrižjem vozilom zauzeti položaj na onoj prometnoj traci kojom mora proći kroz raskrižje.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 700,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji postupi suprotno odredbi stavka 2. ovoga članka.

Čl. 47

(1) Vozilo se kreće desnom stranom kolnika, odnosno biciklističkom stazom ili trakom uz desni rub kolnika ili ceste u smjeru kretanja, a na traci ili stazi uređenoj i obilježenoj za dvosmjerni promet bicikala, desnom stranom trake ili staze u smjeru kretanja.
(2) Vozač je dužan kretati se obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika, a ako trake nisu obilježene, dužan je vozilo u kretanju držati što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da, s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste, ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.

Offline zdravka

• Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #2372 u: 12-03-2011, 09:08:07 »
već sam se prije ovog posta prepala da me ruzina načela i da svaki puta činim prekršaj kad u raskršću, skrečuću ulijevo, ostajem u svojoj prometnoj traci (krajnjoj lijevoj za moj smjer kretanja) i ne pomišljam propustiti majstora koji sa suprotne strane pokušava iz svoje desne prijeći u moju lijevu, jer mu se u toj traci više sviđa, a i lakše mu je, jer ima veći radijus skretanja  :)  :)  :hehe:  :hehe:
mene je moj instruktor Verdi naučio da u raskršću sa više traka, nema mjenjanja trake na pola puta - jednostavno ko pasulj  :craz

a ovo što ste pisali o prednosti desnoga se odnosi samo na staro, dobro raskršće sa jednom trakom sim i jednom trakom tam  :hap:
« Zadnja izmjena: 12-03-2011, 09:08:38 od zdravka »
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
« Odgovori #2373 u: 12-03-2011, 09:18:09 »
Hajde da se OPET dohvatimo prok... teme rotora. Dakle lega tvrdi da ukoliko se vozi unutrasnjom trakom ga vozilo u vanjskoj mora pustiti da se ukljuci. Nekako mi nema smisla.
Onda bi ja na obicnoj cesti s dvije trake morao (ukoliko sam u desnoj) pustiti vozilo da mi se ukljjuci iz lijeve trake. A ne moram ako ne zelim.
Da li postoje neka posebna prometna pravila za rotore ili je to kolega zabrijao?

Zanemarimo cinjenicu da vecina ljudi iz srednje trake na rotoru bez pardona izlijecu van gdje zele ali to je pitanje vozacke ne kulture a ne pravila.
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

33QO

• Gost
« Odgovori #2374 u: 12-03-2011, 11:15:51 »
već sam se prije ovog posta prepala da me ruzina načela i da svaki puta činim prekršaj kad u raskršću, skrečuću ulijevo, ostajem u svojoj prometnoj traci (krajnjoj lijevoj za moj smjer kretanja) i ne pomišljam propustiti majstora koji sa suprotne strane pokušava iz svoje desne prijeći u moju lijevu, jer mu se u toj traci više sviđa, a i lakše mu je, jer ima veći radijus skretanja  :) :) :hehe: :hehe:
mene je moj instruktor Verdi naučio da u raskršću sa više traka, nema mjenjanja trake na pola puta - jednostavno ko pasulj  :craz

a ovo što ste pisali o prednosti desnoga se odnosi samo na staro, dobro raskršće sa jednom trakom sim i jednom trakom tam  :hap:

:care   kao da sebe slušam  :hehe:

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
« Odgovori #2375 u: 12-03-2011, 14:43:12 »
Hajde da se OPET dohvatimo prok... teme rotora. Dakle lega tvrdi da ukoliko se vozi unutrasnjom trakom ga vozilo u vanjskoj mora pustiti da se ukljuci. Nekako mi nema smisla.
Onda bi ja na obicnoj cesti s dvije trake morao (ukoliko sam u desnoj) pustiti vozilo da mi se ukljjuci iz lijeve trake. A ne moram ako ne zelim.
Da li postoje neka posebna prometna pravila za rotore ili je to kolega zabrijao?

Zanemarimo cinjenicu da vecina ljudi iz srednje trake na rotoru bez pardona izlijecu van gdje zele ali to je pitanje vozacke ne kulture a ne pravila.
to upravo ima smisla na rotoru , jer ti imaš bolji pregled i logično je da ga pustiš (ponavljam, pričamo o rotoru)
Those who dares, wins

Offline Damson

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • Alfa mužjak
    • Split
    • Gilles Villeneuve - Sempre Gilles - Moja Web Stranica
« Odgovori #2376 u: 12-03-2011, 17:27:08 »
Dakle, šta se tiče lijevog i desnog skretača, svaki mora zadržati svoju traku, ako postoje dvije trake.

A šta se događa u slučaju raskrižja kao što je ono u Splitu poviše puža kod Misisipija...
Zeleni auto skreče lijevo i na cesti je s prednošću prolaska. Smije li on mijenjati trake u raskrižju?
Ako ne smije, to bi značilo da ovaj koji je na sporednoj cesti ima pravo proć ravno zadržavajući svoju traku, jer lijevi mora zadrzat svoju lijevu.

Ili je ovdje znak prednosti taj znak na cesti kojim je drugačije određeno...
http://www.sempregilles.com - Gilles Villeneuve - Moja Web Stranica

Offline gvija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #2377 u: 12-03-2011, 18:49:25 »
sam da pitam, dali je policajac duzan dati ti papir na kojem se nalazi rezultat alkotesta :?:
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2378 u: 13-03-2011, 07:33:02 »

Vrijedi ovo u tom slučaju

2. RADNJE VOZILOM U PROMETU

Članak 43.

(1) Vozač koji namjerava na cesti ili drugoj prometnoj površini obaviti neku radnju vozilom (uključiti se u promet, prestrojiti, odnosno mijenjati prometnu traku, pretjecati, obilaziti, zaustavljati se, skretati udesno ili ulijevo, okretati se polukružno, voziti unatrag i sl.) ne smije početi takvu radnju ako time dovodi u opasnost druge sudionike u prometu ili imovinu.
(2) Prije započinjanja radnji iz stavka 1. ovoga članka, vozač je dužan uvjeriti se da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.
« Zadnja izmjena: 13-03-2011, 07:33:57 od Mike20 »

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #2379 u: 13-03-2011, 08:51:46 »

u rotoru ti je isto kao i u križanju, pravilo desnoga ukoliko nije drukčije regulirano.
recimo rotor kod savskog gaja i remetinca ima tri trake, i ako ideš trakom u sredini, prije izlaska iz rotora moraš pustiti sve aute koji ti dolaze s desne strane, kada ih propustiš onda možeš izači iz rotora, ili jednostavno prije ulaska u rotor odeš u onu traku gdje misliš izači iz rotora da se prijevremeno prestrojiš.

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #2380 u: 13-03-2011, 08:53:52 »
sam da pitam, dali je policajac duzan dati ti papir na kojem se nalazi rezultat alkotesta :?:
mora ti ga dati, jedino ti nije dužan dati onda kada je na uređaju izmjereno 0.50 ili manje, za više od 0.50 se ispisuje.

Offline gvija

• Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #2381 u: 13-03-2011, 12:49:51 »
mora ti ga dati, jedino ti nije dužan dati onda kada je na uređaju izmjereno 0.50 ili manje, za više od 0.50 se ispisuje.

napuhano je 0.0 :craz
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2382 u: 13-03-2011, 13:07:06 »
Dakle, šta se tiče lijevog i desnog skretača, svaki mora zadržati svoju traku, ako postoje dvije trake.

A šta se događa u slučaju raskrižja kao što je ono u Splitu poviše puža kod Misisipija...
Zeleni auto skreče lijevo i na cesti je s prednošću prolaska. Smije li on mijenjati trake u raskrižju?
Ako ne smije, to bi značilo da ovaj koji je na sporednoj cesti ima pravo proć ravno zadržavajući svoju traku, jer lijevi mora zadrzat svoju lijevu.

(Image removed from quote.)

Ili je ovdje znak prednosti taj znak na cesti kojim je drugačije određeno...

Skretač mora pratiti ucrtanu ili zamišljenu liniju koja ga vodi:

(2) Vozač vozila koje skreće ulijevo dužan je skretanje obaviti krećući se krajnjom lijevom prometnom trakom koja se prostire uz središnju crtu i uz zamišljeni ili obilježeni luk koji spaja dvije središnje crte bočnih kolnika, odnosno prometnom trakom koja se prostire uz lijevi rub ceste s jednosmjernim prometom, osim ako prometnim znakom na cesti nije drukčije određeno.

Na ovom raskrižju ovaj koji ide ravno MORA propustiti sva vozila koja se kreću s cestom s prednošću prolaza, bez obzira u koju traku ovaj lijevi skretač krenuo, NIKAKO ne mogu ulaziti istovremeno u raskrižje.

Da nadopunim za alkotest: kod očevida se izdaje UVIJEK bez obzira na rezultat, u kontroli prometa kak je rečeno iznad 0.5, a na traženje vozača, izdaje se i za manje od 0.5

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #2383 u: 13-03-2011, 15:01:45 »
onda ti i netreba potvrda, treba šparati potvrde  :craz da daju tebi tu sa 0.0, onda nebi imali za onoga koji napuše 2.0  :craz i onda bi ga plavci morali pustiti zahvaljujuć tebi  :) :)

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #2384 u: 13-03-2011, 15:02:29 »
Skretač mora pratiti ucrtanu ili zamišljenu liniju koja ga vodi:

Na ovom raskrižju ovaj koji ide ravno MORA propustiti sva vozila koja se kreću s cestom s prednošću prolaza, bez obzira u koju traku ovaj lijevi skretač krenuo, NIKAKO ne mogu ulaziti istovremeno u raskrižje.

Da nadopunim za alkotest: kod očevida se izdaje UVIJEK bez obzira na rezultat, u kontroli prometa kak je rečeno iznad 0.5, a na traženje vozača, izdaje se i za manje od 0.5
ne uvijek  :ok:

Offline gvija

• Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #2385 u: 13-03-2011, 15:06:21 »
onda ti i netreba potvrda, treba šparati potvrde  :craz da daju tebi tu sa 0.0, onda nebi imali za onoga koji napuše 2.0  :craz i onda bi ga plavci morali pustiti zahvaljujuć tebi  :) :)

to se zove solidarnost :hap:
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #2386 u: 13-03-2011, 15:14:02 »
to se zove solidarnost :hap:
vozačka solidarnost  :craz

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2387 u: 13-03-2011, 15:20:44 »
ne uvijek  :ok:
Kod očevida prometnih nesreća-UVIJEK

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #2388 u: 13-03-2011, 15:27:54 »
rijedak trenutak  :hehe: :hehe:
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #2389 u: 13-03-2011, 17:58:48 »
Kod očevida prometnih nesreća-UVIJEK
to je po dobavezno, bilo 0 ili 2 ..
govorimo o redovnoj kontroli..

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2390 u: 14-03-2011, 07:17:13 »
 :clap: :ok:

zoran

• Gost
« Odgovori #2391 u: 14-04-2011, 11:29:22 »
pas mater i MUP-ovoj birokraciji.... :mad:
RH,MUP,PU Karlovačka,postaja pp Karlovac.Prekršajni nalog 18.1.2011,kriv sam,kazna 2000kn,te zabrana na B kategoriji na 3 mjeseca.
Uputa o pravnom ljeku - nisam ju podnosio,nisam imao rezona,kaznu sam platio i "ostavio se B kategorije" na 3 mjeseca koji su trebali isteći sada 18.4.2011.
Problem je u tome što je prekršajni nalog pravovaljan i nigdje na njemu ne piše da će okrivljenik, ili da ću biti naknadno obaviješten od kojeg datuma će mi ići zabrana upravljanja B kategorijom,da bi sada 6.4.2011, 13 dana prije isteka zabrane vožnje (po pravovaljanome prekršajnom nalogu) dobio od RH,MUP,pu Zagrebačka,Sektor upravnih,inspekciskih i poslova civilne zaštite, (what a fuck??? :?: ,you are???.....)Odjel za upravne poslove: OBAVIJEST da mi zabrana počinje teči od dana primitka ove obavijesti......... :o000: :o000: :o000:.
Normalno upute o pravnom ljeku nema.......čekaj stani malo pa kaj sam ja budala????pa ja poštujem uputu  o prekršajnom nalogu koji je izdan 18.1.2011 i na kojemu piše sve navedeno ali nigdje ne piše da ću biti naknadno obaviješten od kada će zabrana stupiti na snagu!!!
Dali tu postoji kakva uputa o pravnome ljeku?

Offline Delta S4

• Sa stažom
    • Rijeka
« Odgovori #2392 u: 14-04-2011, 11:35:53 »
Koja stoka!   :mad:
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it.

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #2393 u: 14-04-2011, 11:53:25 »
meni je sudkinja rekla da ce mi stic na kucnu adresu od kada mi pocinje zabrana, a i drugi policajac koji je bio u autu kada su me zaustavili mi je isto rekao da sad imam samo preventivnu zastitu zabrane voznje i da ce mi doma doc potvrda o zabrani koja ce trajat kolko bude u presudi ako se budem zalio, al onaj sto me je zaustavio i kaznu napisao nije nista rekao kada sam ga pitao jer se pravio blesav kao i na sudu
:Horse: :mehanic

zoran

• Gost
« Odgovori #2394 u: 14-04-2011, 12:00:36 »
meni je sudkinja rekla da ce mi stic na kucnu adresu od kada mi pocinje zabrana, a i drugi policajac koji je bio u autu kada su me zaustavili mi je isto rekao da sad imam samo preventivnu zastitu zabrane voznje i da ce mi doma doc potvrda o zabrani koja ce trajat kolko bude u presudi ako se budem zalio, al onaj sto me je zaustavio i kaznu napisao nije nista rekao kada sam ga pitao jer se pravio blesav kao i na sudu
to mene ne interesira "ko je šta reko",događaj se je dogodio,izdan je prekršajni nalog u kojemu sve piše,prekršajni nalog je pravovaljani dokle god ga sud ne obrazloži drugačije,do suda dolazi ako se ja ili MUP ne žali,dakle imao sam pravo žalbe 8 dana,žalio se nisam znači da je sve ćisto ko suza i pravovaljano......Mene zanima di u zakonu i po kojemu zakonu i stavci se sada javlja ovaj drugi  "sektor za maltretiranje građana" od kojega sam dobio obavjest??sada ispada da imam zabranu 6 mjeseci

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #2395 u: 14-04-2011, 12:24:13 »
bas cu pogledat u rijesenju doma jel mi sta pise kada nastupa oduzimanje vozacke sad i mene to zanima
:Horse: :mehanic

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #2396 u: 18-04-2011, 16:44:37 »
pas mater i MUP-ovoj birokraciji.... :mad:
RH,MUP,PU Karlovačka,postaja pp Karlovac.Prekršajni nalog 18.1.2011,kriv sam,kazna 2000kn,te zabrana na B kategoriji na 3 mjeseca.
Uputa o pravnom ljeku - nisam ju podnosio,nisam imao rezona,kaznu sam platio i "ostavio se B kategorije" na 3 mjeseca koji su trebali isteći sada 18.4.2011.
Problem je u tome što je prekršajni nalog pravovaljan i nigdje na njemu ne piše da će okrivljenik, ili da ću biti naknadno obaviješten od kojeg datuma će mi ići zabrana upravljanja B kategorijom,da bi sada 6.4.2011, 13 dana prije isteka zabrane vožnje (po pravovaljanome prekršajnom nalogu) dobio od RH,MUP,pu Zagrebačka,Sektor upravnih,inspekciskih i poslova civilne zaštite, (what a fuck??? :?: ,you are???.....)Odjel za upravne poslove: OBAVIJEST da mi zabrana počinje teči od dana primitka ove obavijesti......... :o000: :o000: :o000:.
Normalno upute o pravnom ljeku nema.......čekaj stani malo pa kaj sam ja budala????pa ja poštujem uputu  o prekršajnom nalogu koji je izdan 18.1.2011 i na kojemu piše sve navedeno ali nigdje ne piše da ću biti naknadno obaviješten od kada će zabrana stupiti na snagu!!!
Dali tu postoji kakva uputa o pravnome ljeku?
imao si pravo na prigovor u roku od 8 dana, kada je pisana kazna ili kada si dobi rješenje, od onda je 8 dana rok za žalbu.

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
« Odgovori #2397 u: 18-04-2011, 16:56:12 »
MAla opaska... tj. da li ima smisla..... ucinim prekrsaj, napisu mi kaznu, dobijem da moram platiti ali se uredno mogu voziti dok mi ne stigne pismo od kada zabrana traje. Dakle ja se mogu nalokati, sjesti u auto, pobiti razred prvasica i sve legalno jer mi jos nije stiglo kada pocinje kazna?
zbunj!!!!
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

zoran

• Gost
« Odgovori #2398 u: 19-04-2011, 11:21:44 »
imao si pravo na prigovor u roku od 8 dana, kada je pisana kazna ili kada si dobi rješenje, od onda je 8 dana rok za žalbu.
reddevil molim te još jedanputa pročitaj moj post
ljepo sam napisao da sam dobio  prekršajni nalog u kojemu piše novčana kazna+zabrana na tri mjeseca
napisao sam isto da se nisam žalio
na prekršajnom nalogu ne piše da ću dobiti naknadnu obavijest o tome kada mi poćinje teći zabrana upravljanja(dakle možemo  smatrati da zabrana teče od dana izdavanja prekršajnog naloga,zar ne??)
a ne ko zadnji šufteri 18 dana od prolaska 3 mjeseca po prekršajnom nalogu poslati nekakvu obavijest o zabrani.
Molio sam za C.Paste dijela zakona di se može išćitati obrazloženje obavijesti,te s kojim pravnim elementom se pojavljuje nekakva civilna itd kerebeka (ili laički rečeno nekakva podružnica za  "sve svašta i ništa")
ili da ukratko ponovim NA PREKRŠAJNOM NALOGU NIGDJE NE PIŠE DA ĆU DOBITI OBAVIJEST OD KOJEG DATUMA ĆE STUPITI NA SNAGU ZABRANA UPRAVLJANJA VOZILOM.Prema tome eto pridonesi zajednici i napomeni svojim nadređenima da bi to ipak bilo uredu a ne da ljudi jednostavno kao ja ne voze  određeno vrijeme i kad taman pomisle eto za 7 dana ću opet moći voziti dobe doma "obavjest"  :puke:
« Zadnja izmjena: 19-04-2011, 11:24:06 od zoran »

Offline SrdjanBL

• Starosjedioc
    • Banja Luka
« Odgovori #2399 u: 19-04-2011, 11:57:33 »
Jeli tebi doslo obavijestenje da predas dozvolu (da ti oduzmu na tri mijeseca) u MUP, i kod njih je bila to cijelo vrijeme? Ne kontam, ako je kod njih bila dozvola 3 mijeseca sto ti sada opet oce uzeti na tri mijeseca :?: :?: :?: :?: