Imam pitanje, poduže!
Policija me zaustavila u alkoholiziranom stanju (0,70promila) dobio sam kaznu 2260 kuna i tri mjeseca bez vozačke, to je bilo u 11. mjesecu 2006. godine!
Zabranu u vozačku su mi ukucali 14.5.2007 do 14.8.2007, da bi stvar bila bolja zaustave me 19.5 u kasni satima skoro pred kućom, moga sam se okrenuti pred njima i otići kući, al reko neću javiti ću se i reći da sam krenuo kući i pustiti će me(stajali su 2 kuće poslije moje) na raskrižju za neko selo. Da li smiju tu stajati?
Dođem ja do njih: Dobra večer, dobra večer, vozačka, prometna jeste konzumirali alkohol, ja kažem jesam, ali tu mi je kuća pustite me. i od puštanja ništa, napuhao sam 1,23%, i nisam im htio dati vozačku rekao sam da mi je ostala doma, drugi policajac je provjeravao sa motorolom i ovi mu nakon pola sata jave da imam uredno vozačku. Od njih sam dobio samo papir za alkotest i neki žuti kartončić o počinjenom prekršaju, odbio sam to sve potpisati i otišao kući spavati!!!!
Kakva mi kazna slijedi s obzirom da sam imao zabranu, a oni to nisu znali, i kako da se izvučem jer ne namjeravam strepiti još 6 mjeseci hoće li me zaustaviti?????
Hvala!!!