0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prisila je zabranjena, tako da se izjave koje su dane pod prisilom ne priznaju.Ako on tebe nije vidio da pališ gume može se slikati, jer on nema dokaza da si ti palio gume na skuteru, ergo to nije neposredno opažanje. mogao si posuditi netkome pa je taj palio gumu.
Serijski ugrađena dnevna svjetla pale se automatski zakretanjem kontakt ključa u položaj paljenja
ja okrenem kljuc i nista se ne dogadja, jel moj auto nevalja :
sta bi ti kao prometni policajac napravio kad bi vidio klinca na motoru bez kacige(iako ja nosim) : da znam da racunam kad me vide :hehe:
ma to nie nista,zanimaju me papirnati prijatelji,kolko bi kostalo
neće te ništa koštati jer si maloljetan,i to si pošteno maloljetan al ne navikvaj se na to jer par puta nakon što te uvate ćeš ići u starački dom guliti kumpire i saditi kapulicu
: :
roletu se obračaš? : : : : : :
neće ti biti smješno kad budeš s roditeljima morao doći na prekršajni sud i u centar za socijalnu skrb
samo kaže nemoj više,ovaj put ćeš proći lišo al drugi put ti ne gine ukor
ja sam neki dan slagala nešto po ladicama i ustanovila da bi se od ukora i upućivanja na guljenje krumpira od moje trojice sinova dala ukoričiti sasvim solidna knjižica (iako je najmlađi zaslužan za 90% toga)
Reddevil jedno pitanje,da te malo zagnjavin 1.Koju pobogu pišete kaznu za paljenje guma na motoru : : : : jednu krajnje čudnu situaciju san vidija,pa me zanima...... 2.Imate li ovlasti ubaciti skuter u maricu samo zato jer neznate ko je vlasnik (ja al nisan tija priznati) i sasvim je propisno parkiran.......3.Mogu li biti kažnjen po ikakvom načelu ako nisan vozija skuter niti je bija upaljen,a bija san prisiljen priznati da je moj....... iman iskustva s kaznama i time,bija san po sudovima zbog neposjedovanja vozačke,kacige,nevidljive tablice itd,znan da ništa od novčane kazne.....al eto da pitan samo mogu li biti kako sudski optužen za ovo gori navedeno Fala unaprid
1. za proklizavanje guma, paljenje , turiranje, vožnja na jednom kotaču, ili na dva ako se radi o qvadro motu onda je kazna 1000 kn.2. možemo ubaciti motor ako se sumnja da se radi o ukradenom , ako ima potragu ili je sa njime napravljeno kazneno djelo.3. nemožeš biti kažnjen ako nisi zatečen da sa njime upravljaš ili da motor radi.
jem mog dobit kaznu ako guram motor kroz selo sam iscupam svjecicu i kazem neradi,idem na popravak
a stvarno jel ima neka kazna ako guram motor :
nema.
ja našima ništa nevirujen,on mene zapisuje jer stojin kraj motora a di neće još ako san u kontaktu s njime.......zato ja kad ih ugledan pali i odo u šumu :hehe: :hehe:
ma čim ih vidiš tutanj
u svakom slučaju jednostvnije nego s njima se pola sata prepirati,neznaš ti reddevile što je brajo :hehe: :hehe: