E ovak, moram promjeniti pločice na autu (drugo registracijsko područje) pa samo da provjerim dal sam dobro skontao postupak...
0. Porez sam platio na poreznoj prije skoro mjesec dana odma nakon kaj sam je kupio tak da to je rješeno, auto je osiguran na još skoro godinu dana (friško je bio regan) i tehnički je jednako tako bio tada - inače ima (pretpostavljam) novu knjižicu vozila tako da neznam dal je moram opet mjenjati...?
1. Sad trebam otić u Heinzlovu 98 (tamo je PUZ za aute ne?) sa knjižicom vozila, prometnom, i tablicama pod rukom i sa 20kn biljega u novčaniku...
2. Tamo trebam nać prijatelljski raspoložen šalter i tamo odjavit auto (imam punomoć od prijašnje vlasnice) i onda tamo na tom istom šalteru tražim probe na 5 dana ili kolko je već minimum za to...
3. Nosim probe doma, stavim na auto i pičim doma i trebam nać stanicu za tehnički pregled...
4. Tamo trebam tražiti nove pločice i pokazati stare papire od auta s upisom odjave da se vidi da tehnički vrijedi, uplatiti za tablice i vratiti se do stanice da mi daju knjigu vozila i prometnu koje onda nosim na mup da mi potvrde...
5. S MUPa se vraćam na stanicu za tehnički i navaljam tablice na auto na parkiraištu i pali-vozi...
Jel to to ili sam nekaj propustio?
BTW samo jeno OT pitanje - nisam još prebacio policu nasvoje ime, moram to obavit PRIJE nego idem ovo raditi ili ne, mislim ako mogu poslje onda bi išao poslje da mi se upišu odma i ime i izdaju nova polica i zelena karta s noovim registarskim tablicama upisanima na njima...