Zanimljivo što se i nepravomoćni prekršaji vode kao pravi kad te policija halta ,npr...žališ se i dobiješ na sudu spor ,sud te oslobodio ,ali u policijskom terminalu si i dalje vodi taj prekršaj kao da sud ništa nije napravio. To sam doživio na granici s BIH kad su me isključili iz kolone prošle godine ,maltretirali me sat i po vremena i tvrdili da ja nesmijem vozit s toliko prekršaja!!! Kad sam im objasnio da je veeelika većina tih "strašnih" prekršaja sitna (pojas i sl.... NIKADA alkohol ,eventualno brzina) ,čak su mi iskopali i prekršaj iz 2001 godine!!! ,na kraju sam zbrojio sveukupno koliko imam zaista naplaćenih kazni za koje je pravomoćno donijeto riješenje i ima ih ukupno 5 i to datira iz 2005te godine. Kako i na koju foru su oni iskopali 112 komada ja pojma nemam. Uglavnom ,čak i moguće jer sam zaista 1998 i 1999 vozio svakako (jbg...mlad....lud

) ,ali čak je i to sve skupa palo u dobranu zastaru ,kako se onda sve to vodi u terminalima kao gotov i osuđen prekršaj iako to od strane suda nije.