ovako jučer me murija zaustavila u mojoj alfi
;koja nije regana,nije prepisana na mene(kod javnog bilježnika je,plaćen je porez),dobio uplatnicu za platit 1000kn,prekršajni nalog i potvrdu o oduzimanju tablica pa me zanima jel mogu ja na tehnički s njom bez tablica kaj dalje trebam riješit...?
Pozzz...
Evo i mene kod kolege reddevila...

Vidi majstore.. ovak:
Prekršaj buš platil... to si sam kriv.. a da nema takvih kao ti, onda ni naša policija,ni sudstvo a ni neki drugi nebi osobne dohodke dobili :hehe:
Na tehnički možeš na dva načina: 1. Pogledaj dal je cesta čista i pravac u najbližu STP...
2. Naručiš vučnu službu da ti odfura auto do STP-a
Na teh. pregledu prilažeš dokaz o vlasništvu auta (kupoprodajni ugovor,ovjeren i oporezovan) PD i KV te osobnu iskaznicu (VAŽEČU).
Kad te kontrolor pita: A di su ti table?
Daš mu potvrdu o oduzimanju reg. pločica od strane MUP-a.
Na osnovu te potvrde (kad obaviš Teh. Osig. cestarinu , itd...) s ostalim dokumentima RL,nova PD,KV... dižeš iste table u Policiji.. ili vršiš odjavu/prijavu pa nove tablice...
Sad sve zavisi dali je isto registracijsko područje (ZG,KA,ST,SK,ZD,...), dali su tablice oštečene, kolko je prošlo vremena od oduzimanja tablica:
Do 30 dana su kod onih koji su ih i uzeli, nakon 30 dana reg.pločice idu u policiju nadležnu prema vlasniku vozila (u ovom slučaju -starom vlasniku jer nisi auto prepisal na sebe... npr. bivši vlasnik je iz Samobora - nakon 30 dana tablice idu u Policiju Samobor), nakon 90 dana - tablice idu u prešu i moraš kupiti nove..
Nadam se da sam pomogal...

: