Pozdrav imam jedno pitanje. Prije par dana stojim na semaforu i sve uredno i fino i doletava meni neki golf 4 tamno plavi sa desne strane i pristaje na autobusnu stanicu pored mene i lik neke pokazuje prstom i ja mislim opet neki kvartovski manijak i ništa ja krenem na zeleno lijevi pokazivač smijera uključim i skrečem lijevo a on meni na zadnjem braniku i ja gledam i namjerno skrenem desno pa lijevo i vidi ja on se ne odvaja i na sljedečem večem križanju on meni presjeca put izlazi van i pokazuje značku, ja gasim auto izlazim van i lik meni da su mi svijetla ugašena da citiram "jesi ti normalan dečko za to ti je jebena kazna 1000-2000 kuna" ja ga gledam i govorim da su mi svijetla upaljena i prva i druga, pošto su na mojoj gtv prva svijetla tvornički nisko na dnu branika, i ne prodaje on meni šprehu da nemam svijetla (a na semaforu auto koji je bio ispred mene osvijetljen ko betlehem a ponavljam on je meni došao sa desne strane sa boka i nema šanse da mi je vidio prednji kraj auta a kamoli svijetla) a ja čak imam i svijedoke da imam svijetla jer je na autobusnoj stanici koja je preko puta mene bila je frendica i frend stajali, i dobro provjeri on meni auto sve čisto i uredno, tek registriran prije par dana, i veli on meni ajde kao upali ili pojačaj malo ta svijetla i kao da če krenuti u auto i traži me još malo prometnu, i ja mu dam i naravno auto ima 200 ks, i opet on meni veli citiram "o dečko sad si tek najebo za ovo ti je tek jebena kazna" ja gledam i ne vjerujem, i opet natezanje, auto glasi na obrt od mog starog tj. njegove žene i ja sam uposlen kod njih, i imam potvrdu da to sve tako stoji crno na bijelo, i on meni tupi opet neke svoje (a vidi se koliko zna za svijetla kazna 2000 kn, pa baš tolko glup nisam pa za to zna i moja baka da je 300 kn) i uglavnom veli on meni da mi za to može uzet vozačku za te kilovate, al kao na kraju mi kaže da me ovaj put pušta da idem ravno doma a da ako me još jednom vidi u tom auto da mi ode vozačka. pa mene sad zanima da li mi može uzeti vozačku? kolika je kazna? i ako mi nemože uzet vozačku nego samo pisati kazne koliko puta mogu ponoviti isti ajmo reč prekršaj za kilovate, neznam npr. ako me pet puta uhvate za to da li mi slijedi možda neka gora sankcija ili ne?