Pozdrav.
Sinoć me zaustavila policija i napisala kaznu što sam normalno, unutar ograničenja vozio auto jače od 80kW, i dobi kaznu od 1000kn. Povrh svega je bila i majka s menon, koja ima vozačku poprilično dugo, ali, boji se vozit 159-tku. Bolje rečeno, ne dam da vozi 159-tku, jer nije baš prijatelj sa kumplugon. Već godinu i nešto se normalno vozim cestama (u "prejakom" autu) i nikad nisam ima problema s policijom zbog viška konja zato jer ne divljam cestom. I naravno, di drugo nego u Makarskoj ja naletim na "novopečenog" policajca, punog sebe, koji mi počne prigovarat zbog toga što mi u vozačkoj piše "uz nošenje naočala" a ja nosim leće. (kad sam radio lječnički nisam ima leće nego samo očale). Lipo, kulturno odgovorim na to, a on kako to ne smin, moran ponovo radit lječnički, bla bla, mislim se u sebi "majmune jedan glupi, jeli ti misliš da ja očale/leće nosim radi SEBE ili radi TEBE?!" :rolll:
I naravno, onda vidi kW i ode napisat kaznu. Baš me zanima, s koliko godina se može postat prometnim policajcem? Jer meni on nije izgleda da ima 24god, a koliko znam one škode su 2.0TDI sa 140ks.
Nego, jeli mi se opće isplati stavljat žalbu, jeli to može proć ili ću samo još zaradit sudske troškove?
Da me se ne bi krivo shvatilo, poštujem policajce, ljudi rade svoj posao, dapače, jedan uski obiteljski prijatelj je policajac, ali, ovakve, nadobudne i umišljene debile ne volim nikako, štoviše jer je baš taj koji me zaustavio prije divlja po gradu a sad je uzorno oličenje pravde.