Slike možeš dobiti na uvid u Ogulinu jer su te slikali žandari iz ogulinske pol.postaje.
Navedeno ti je 102.km autoceste koliko ja vidim..
pronađi si čl.54 stav 4 zak.o sig.prometa na cestama i vidi kaj ti je povoljnike za platit:
-ako ti je manja kazna za prekoračenje brzine od kazne za davanje nevjerodostojnih podataka (čl.229 )
onda im u roku 8 dana kao što ti piše napišeš da si ti vozio i kazna za prekoračenje ide tebi,poslat će ti uplatnicu za prekoračenje brzine + sudski troškovi-->to možeš platit,a možeš se i žalit-ako se žališ prigovor predaješ
u pol.postaji u Ogulinu,ali možeš i u Rijeci pa će oni proslijediti..dalje ideš na prekršajni sud u Ogulinu kad te pozovu ..
-ako ti je prekoračenje brzine bilo opako pa češ dobiti i "nagradne " bodove i solidnu novčanu kaznu onda ti
je moj savjet da se ne očituješ na ovo "podaci o vozaču,traže se" tj.napiši više osoba koje su mogle
upravljati autom u to vrijeme ali nisi siguran tko je vozio bla,bla..i kazna na iznos od 2000 kn stiže na
tebe kao vlasnika vozila,podnosiš prigovor i čekaš prekršajni sud gdje se plačeš o maloj plači,teškoj financijskoj situaciji itd..i sud će ti smanjit kaznu na 700 kn a ak se dobro plačeš dobit ćeš na 3 rate..i nema negativnih bodova
Ja išao na ovu drugu soluciju..

Ak te još nekaj detaljnije interesira imaš pp