Ja ču ti samo reč da ne očekuješ redovno održavan auto bez i jedne mane za te novce. . .ima ih hrpa,da. . .al to su sve istrošeni auti,zato je takva cijena.
Baš da je nekom jako sila i da ga boli briga,samo da ga makne če ti dat dobar auto,a takvih gotovo da i nema.
Svi koji su imali JTD znaju kolko je to zahvalan auto ako mu se posveti pažnje.
Za dva soma češ prije nač Punta jtd u dobrom stanju 
znam da ne postoji auto bez mana, pogotovo rabljeni auto koji se kupuje na knap budget. daleko od toga da je auto u koma stanju, al mojih 2000e mi ne pokriva auto i servis. Iskreno, sve vise me privlaci tako neki punto, corsa, clio... Ionako mi je za sestru auto i meni za ponekad, ali imao sam 147 prije i par frendova isto, i ostala mi je u dobrom sjecanju
Ovo nabrojano, još najveći minus joj je nepostojeća rega. Za kvačilo možda triba samo podmazat osovinu kvačila, vrlo čest problem na njima, gume 205-55-16 su ultra jeftine. Far se otvori, i presloži da ne rosi više. Istuckana hauba na autu od 2k eura ? Pa koga briga, ja sam tako uzeo svoju, pa sam je naknadno piturao samo jer mi je netko prošao ključem posred haube, inače me nije tangiralo niti malo. Klimu neću komentirat. Po meni ako je ostatak ok, skroz neloš auto za te smiješne novce
Još je scudetto strgan, odmah je upgradeaš na FL2 
Al ako ti je računica neisplativa, sve 5. Samo komentiramo, predlažemo.. 
kuzim, auto je ispod cijene deff, ali nazalost meni neisplativo. najvjerojatnije ce je netko uzet, malo ulickat i prodavat za cca 3soma e
Ak je motor ok za te pare auto skroz korektno izgleda, ovi nabrojani kozmetički nedostaci su sitnica za tu cijenu i da se mora kvačilo mijenjati opet se isplati jer jednostavno za te pare nema ništa bolje sa održavanjem koje je baš minimalno što se cijene dijelova tiče, pa za golfa iz 98g. traže više para...
slazem se, sve su to sitnice, osim kvacila. to je ejdnostavno stavka koju ne bi mogao trenutno financirati.
Ne zuri mi se previse s kupovinom, radije bi pricekao neko vrijeme, pa cak i par mjeseci, nego kupiti nesto sto necu moc odrzavati