0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Govorim o deklariranoj snazi na radilici koju dobijas odbijanjem gubitka prijenosa i trenja i koju svi proizvodjaci navode kao nominalnu.
Ajde malo smanji s tim brojkama, zamasnjak na 200 km 115 ks, to jos nisam cuo,, mora prikatelju izdrzari 2 seta kvacila a i u ove brojke o ovjesu i cuda,, ispada da 147jtd sepet veci od Juga
Da li znas koliki su gubici na 166ici 3.0?Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Jeftino za plakat. Centralni nosac motora je neka nebulozna cifra. Mozak mi se preokrenuo naopako kad sam cuo koliko kosta komad gume upresane u komad zeljeza Naravno pricam o originalu.
Da li znas koliki su gubici na 166ici 3.0?
eee, pa to je specijalni komad gume upresan u specijalni komad zeljeza
Bas to...ali dva auta mi preskupo imati a dvaput godisnje kad idem negdje zelim imati 300Nm i pristojnu potrosnju. To da bi na razlici u odrzavanju mogao uzeti i rentacar je druga stvar. Balkanac, sta ces. Da mozemo, 600 konja bi vozili do ducana i nazad.
nije u Zg, u koprivnici je, dali ima tko tamo blizu pa da mi pomogne malo, slobodno ostavi broj telefona na forumu pa da ga cimnem kad sam tamo, danas mi je prilika ić pogledat pa mi je svaki savjet dobrodošao ivo:
hvala na još jednom odgovoru , d<ali je to bolji ili lošiji motor od 16 V , dali se isplati to uzet i kad bi trebao uložit još par sto eura, kakva su iskustva sa takvim motorima, u šta se najviše ulaže u te motore, vidio sam za zamašnjak mi netko spomenuo, kak mogu znat dea je u banani i kvačilo- šta se dogadja sa njim kad ću ić probat auto