Pozdrav ljubitelji jedne od najkulijih marka automobila ...
Ja sam se zaljubio u Alfu 147 1,9 JTD, pogotovo jer do 5000 eura (koliki mi je maksimalni budzet) nista ne izgleda ni priblizno fino. I ima soul i pešn.
E sad, imam par pitanja za vas. Na što bi trebao pripaziti, općenito, a i posebno za Alfu, s obzirom da mi je ovo prva kupovina automobila uopće? Na njuškalu sam pronašao nekoliko primjeraka kojima je navedena kilometraza obicno 125-155 tkm, godista 2001-04. Trebam li se bojati da su kilometraze prepravljene?
Primjetio sam da neki imaju Hi Fi Bose zvuk - koliko je on zapravo dobar, da li ga ima tko od vas? Da li je auto prebučan, kakva je zvucna izolacija?
Na WhatCar recenzijama rabljenih automobila 147-ica je dobila 3/5 zvjezdica i preporuceno je da se nakon kupnje obavezno promijeni "cambelt" jer ako pukne steta ce biti ogromna, a promjena valjda nije skupa. Iskreno, ja niti ne znam sta taj cambelt znaci, molim vas prosvijetlite me

.
Jedva cekam kupiti ovaj auto (a to ce vjerojatno biti kroz iduca 2-3 dana) ali se bojim da se ne zajebem ...
Preostale opcije su Golf IV, ruzni Focus 2001-04, ili nesto tog tipa ...