0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Iako se baš ne kužim u getribe, mogu primjetiti iste prijenosne omjere od 1. - 5. brzine dakle razlika je u kraćem završnom omjeru.. mda..Ustvari, sve brzine od 1. - 5. su sada nešto kraće nego prije.. mala razlika, al primjetna.. pogotovo u gradu. budeš vidio Pogotovo je primjetna razlika u 5. brzini.. Gledao sam filmiće na tubeu koje si ti stavljao, pa i ostalih (vmax i sl). i čudilo me kak u 5. ide preko 200, čak do 215 pa makar i čipana 8v147ica sa 6gang getribe jednostavno nejde preko 200km/h u 5., tu je već na 4500giri, vmax se postiže u 6toj.6 brzinska getriba je u 5. pri 2000giri na 90, a pri 4000giri na 180km/h.. u 6. pri 2000giri 110, a pri 4000giri 220km/h5 brzinska je pri 4000giri negdje oko 190?
...prvom prilikom idem na autoput i isprobavanje, jer sam danas riješio ovu začkoljicu sa diffom i više ne zvoni...
6 brzina u suradnji s žutim replikama, mora ići ko sotona
sad bu se nekaj drugo podrobilo
u oglas s autom
niš svakim danom sve više gubi na vrijednosti
Šta ti misliš da ona neće biti stara ko tvoja jednog dana . Bliži se dan kad će joj početi rasti cijena.Jbeš lovu; kad mene kum prca (ima Berlinga :hehe:) šta ti oko tog auta tako koliko to vrijedi. Kako mu objasnit da meni 456 komada Berlinga ništa ne predstavlja nego je ta 156 sve što moje srčeko treba.
zna kum šta valja
Kaj ima novo :rolll:.........
sretoh maloprije marea kod mene u kvartu u kvaru...nazalost na prvu ne izgleda dobro
a kolko mi je reko a i pokazo izgleda da je zupcasti puko ...bumo culi kad to rastavi kaj joj je tocno
e sad ide 16v unutra garant