...eto da zaokružimo ovu nadasve zanimljivu priču na 199. stranici...

...bilo je uspona i padova, sreće i razočaranja u ovih preko 6 godina druženja sa mojom čađarom...

...nakon cjelotjednog šarafanja po alfi, vraćena u djelomično tvorničko stanje, sa ponešto ostavljenih dodataka na njoj, te nekolicine novih dijelova...
...ostao je remapirani motor sa većim turbom, unutrašnji poluredizajn kokpita, 8c boja koja daje "ono nešto", druga platnena sjedala sa naslonom/pretincem za ruku...
...promjenio sam cilindar kvačila pod pedalom, stavio nove prednje TRW diskove (pločice su bile nedavno zamjenjene, pa mi je bilo žao bacat ih i stavljati nove), nove su spone prednje balansice (počele su lupkat kad smo sve složili, pa reko da i to zamjenim), servis filtera i ulja je napravljen prije 2000km kod Seba, nakon čega je promjenjen prednji desni ležaj kotača, kao i nova desna poluosovina...
...ostavio sam oštećene branike na autu, jer jednostavno nemam vremena i to napraviti, a s obzirom da su nitro boje ponovo u opticaju, za vrlo male novce se to uredi...
...danas sam išao sa autom na probu do Siska (gledati jednu 156 za kupnju, ali ne za mene) i sa zadovoljstvom mogu reći da je auto natoči, sjedi, pali i vozi (a i ide ko kuga), bez ijednog sumnjivog zvuka

...ne svijetli niti jedna lampica upozorenja, sve do jedne stvari na autu radi (unutarnje/vanjsko osvjetljenje, klima, prekidači itd)...
...btw. u zadnjih dva-tri tjedna, sa kolegom Tomom sam pogledao dosta 156ica iz oglasa, novijeg datuma što se prodaju za "masnu" lovu i vjerujte mi da je moja iz '99. godine u boljem stanju od više od pola njih pogledanih...ne pišem ovo iz razloga što je moja i što je na prodaju, nego iznosim činjenično stanje...tko nevjeruje, tko mu kriv...

...danas sam još ulovio vremena i oprao ju izvana i očistio kompletnu unutrašnjost, iako bi još eventualno trebalo napraviti kemijsko čišćenje sjedala, jer su samo prebačena iz nove slovenske 156...malo sam preforsirao ovih dana i opet me lovi hebena kičma, tako da više zbilja nemam snage (a što me još čeka sa novom 156, neću ni pomišljati

)...