0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
križeve
daniels ti je imao GTA pragove na običnoj šasiji i vidio si kako je to loše izgledalo (strše van jer nema GTA blatobrane).
:speechless-smiley-016:a da mi posudiš te branike na par dana :speechless-smiley-016: :speechless-smiley-016:
...kaj se mene tiče, vozaj ih do proljeća...
...nego, ajd ti meni prepeljaj jedan karambol iz Slovenije... :police:
nebi ih ja sad vozo, dao bi napraviti kalupe
...ma nema frke, već sam imao upit za to od jednog kolege...
a moja provizija : : : : (jbt zvučim ko shoie) : :
evo kak će to izgledati..po meni vrhunski..još u rosso competizione boji Uploaded with ImageShack.us
...o ovome sam neki dan razmišljao i došao do zaključka da poluosovine od jtd 8v savršeno odgovaraju na 16V...naime, pošto več imam ugrađenu 6 brzinsku getribu od GT, sa Q2 diffom, ostale su moje stare poluosovine...jedino ako su križevi na 16v ugrađeni umjesto unutranjih homokinetičkih (na 8v) radi veće snage i momenta...
Nekako mi se čini da to nisu original GTA pragovi, nego isto neki GTA look ?A gle dinkeca, šta on sad vozi :
kad bi mogao preuzet branike, čovjek je voljan napraviti samo treba prvo vidjeti branike dabi mogao reć cijenu
...thnx...nije jos kraj...u proljece u nove radne pobjede...
mimoisli smo se danas na gornjem bukovcu i alfa predobro izgleda! kad ide gta kit gore?
...aaaa, to si ti ...da, snimio sam jednu crvenu i vidim vozača kako isto snima... ...gta kit samo što nije, tražim povoljnog lakirera, jer ide komplet ponovo u 8c...dodatno kupujem mobilnu staklenu kupolu za zaštitu...
neipsplati se tako cesto lakirat, ja sam polakirao punta starom i to prek qurca sto bi se reklo prije 2g. izgleda koda je bio u ratu. svaki put nakon parkinga u zg doma se vraca sa novom crtom, vise nit ne gledam.
...ma neisplati se ništa raditi po autu, ali znaš da sam ja malo "bolestan" na perfekciju... ...Reno, pitao me Maxim za to...kod mene su nosači kao na originalu...branici su još na vrhu stalaže (zapakirani), pa mi se nedaju skidati dolje, dok nebude vrijeme za lakiranje...uglavnom ima ona dva nosača/prihvata kao i na original...