...ima već neko duže vrijeme kako sam vrlo povoljno nabavio Brembo 4-klipna kliješta od 166 3.0v6, no sa nedostatkom slobodnog vremena i gruntajući koji setup ugraditi nisam forsirao sa ugradnjom...na kraju ipak sam se odlučio na ugradnju 310mm diskova od 166...adaptere sam nabavio od kolege Neno-RI i mogu reći da je čovjek vrhunski napravio adaptere, što potvrđuju i neki cnc majstori u ZG...disk pločice sam riješio u nedavnoj rasprodaji OMP dijelova po smiješnoj cijeni od 175kn (redovna cijena oko 500kn)...također, dugo sam gledao koje diskove uzeti, da to bude nadasve kvalitetno kočenje...Renomirane marke tipa Tarox i slični bezobrazno uzimaju pare za 310mm disk (preko 2000kn par), pa sam se odlučio za nešto jeftiniju varijantu od TRW-a, ali da nebude baš obično, ubacio sam sporCke

detalje na diskove i to reklo bi se na stotinku slično kao Tarox F2000...

...na kraju to izgleda ovako...na istom cnc-u zborane su rupe na 5x98, tako da u ponedjeljak prilikom konačne montaže bude sve plug&play...

...ovim putem velika zahvala ide kolegi Davoru, koji je nekim čudom, napokon ulovio 2-3 sata vremena da "isklešemo" ove krivulje po diskovima...