0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jesi sredio sredisnju konzolu na alfici?
156 ti je Bombon
Videna danas u Dugoj Resi, predobro izgleda, boja felgi je odlicna, jel imas kod boje ako se odlucim na grafitnu boju umjesto zlatne
...službeno taxi i dostavno vozilo alfista na HAF-u...
...službeno taxi i dostavno vozilo alfista na HAF-u... (Image removed from quote.)
nemas ti gewinde??? fino je spustena
...nemam...imam Bilstein B12 ili po novom Eibach-Bilstein Suspension Kit "Corsa"...da, ipak je još malo sjela otkad sam promjenio opruge...
sjela je odlicno...rekao bi najmanje 5cm da je spustena
Jedino s stražnjim krajem nisam bio zadovoljan zato su i išle u zamjenu za gevinde
Lijepa je nema sta ali izbliza se vide nedostaci sa karbonom :icon_neutral:
...DaSilva? Giugiaro? DaSilva? Giugiaro?...DaGiugiaro!!!
disi ovu ručicu nabavio i kak se skida drvena :
kakvu god stavili 3m ili neku jeftiniju ona nije pogodna na vremenske uvjete jer dosta radia cini mi se da 3m niti ne proizvodi vise di-noc jer je predebela bio neki dan kod uvoznika za 3m kupio primer koji je kostao 150 kn ali se svejedno folija odljepila (vratila u prvobitni polozaj) tako da dobra je samo na mjestima gdje se maksimalno malo razvuce i grije onda ona ne stvara "memory efekt"
Ta je sa alfisti.net i poprilicna joj je cijena sa postarinom.. al je odlicna
...tak je, samo što sam ja imao poštarinu do Njemačke, pa je nešto jeftinije ispala...cijena do HR je preko 100€...
...da, ajd dođi ranije koju minutu od 17:00, na kavu u onoj birtiji kod VIP-a (južni ulaz ZV)...najavio sam ulaz oko 17:00, ali možemo na istočni ulaz ući...ponesi metar (10m) dugački ako imaš...