u slucaju da nema body comp i da stari mod tj. dasilva ima na tipku on-of a ne ko đurđa impuls onda imas opciju slozit sa releyima i inim glupostima da ti to pali tipkalo on i off ja sam se s tim backao ali sam odustao ako hoces sibnem na privat sheme kaj sam prikupio ako ih jos imam..
...ima body comp, jer su zadnje maglenke u originalu spojene preko njega (dakle, na instrument tabli ima indikator upaljenosti...
...no da rezimiram, moja 156 je u originalu bila base oprema (dakle socijala) i nije imao prednje maglenke, kao ni pripremu za ugradnju (nigdje nisam uspio naći instalaciju u motornom prostoru u koji bi se samo uštekale maglenke)...dakle, na konzoli kod ručne je bio samo original prekidač za zadnje magenke (na impuls)...kako sam ugradio prednje maglenke, provukao sam novu instalaciju (niš komplicirano - + žica, relej, na osigurač bla-bla)...također sam prilikom ugradnje prednjih maglenki, nabavio original "dupli" prekidač (zadnji + prednji), ali to nije funkcioniralo na dodatno ugrađenoj instalaciji na prednje maglenke...električar se sa tim zahebavao, ali nije uspio dobiti da se maglenke trajno upale pritiskom na prekidač, pa smo odustali i složili najobičniji micro on-off kip prekidač, kojeg sam uglavio sastrane, a zadnje maglenke su ostale na original prekidaču...
...istu stvar i sada ja mogu ostaviti, ali kad sam sve ovako lijepo složio

, htio bi imati dva ista prekidača za prednje i zadnje maglenke...naravno, sada je "problem", što zadnje maglenke vjerojatno neće raditi na vulgaris on-off prekidač, osim da zaobiđem body comp i spojim direkt na zadnje maglenke (ništa strašno od posla)...
...svakako bi bilo lijepo da uspijem osposobiti original prekidače (svejedno dali aSilvine ili Đurđine), pa ako netko ima pametno i sigurno riješenje, plaćam uslugu ugradnje...