...nije moje iskustvo, ali može svima pomoći...

Pistolj kada vam policajac izmjeri brzinu mora ovako izgledati

dakle gore brzina, dolje udaljenost na kojoj vas je upucao, a na aparatu mora goriti gornja lampica, zelena pored opcije MEAS(URE)
dosao ja natrag do policajca i pokazao mu da znam i ja nastelovati da pise sto god zelim pa je pocela prica da je on procjenio od oka moju brzinu i nastelovao pistolj jer nije stigao upucati me i sl...
za dva tjedna u osijeku me upuca motorist kao sa 71 kmh a ja isao 55 max...i pogledam pistolj ono isto namjesteno, i kad sam mu rekao da znam sto je napravio naglo okrece temu i kao mogu ici...
ajmo sada pojasnitidakle ova druga opcija na pistolju, LIMIT, sluzi za to da npr policajac nastima limit na 65 i onda dok nekoga gadja pistoljem ukoliko je brzina iznad 65 pisti pistolj a ako je ispod ne reagira , dakle da zna bez da gleda u ekran tko ide preko odredjene brzine
na slici oznaceno sa brojem 1.
lampica pored natpisa svijetli crveno a ova gore opcija MEAS onda ne svijetli

pod brojem 2 je ekran na kojem mora pisati udaljenost u metrima, a ako je u limit modu onda pise limit adj. (limit adjusment)
broj 3 oznacava plus i minus gumbice sa kojima se podesava zeljena brzina u limit modu
u slucaju da primjetite da vam podvaljuju brzinu nazovite internu kontrolu na 01 6122 982 i prijavite sve...