Ako nisi siguran šta kupuješ, odvezi je ili kod našeg meštra Sebastijana Bertola ili u neki od ovlaštenih AR servisa, moja je preporuka Bertol jer će ti sigurno bit sve pogledano i reći će ti ako neš ne valja ili treba promjeniti.
Kaj se tiće prednjeg ovjesa, ne brini se previše jer nije samo kod alfe problem neko i kod drugih razvikanijih marki i modela, nažalost ceste po Zgrebu i bližoj okolici su ravne katastrofi, rupa ima bezbroj, previsokih i četvrtastih ležečkih policjaca od kojih oboli prednji ovjes uglavnom na takvim jestima gdje na dan prolazi preveliki broj automobila, a da ne govorim o neobilježenim prekopima ili preisturenim ili pak propalim šahtovima koji se nalaze taman na tragu ili lijevog ili desnog kotača.
I onda kada izbjegavate takve šahtove, zaustavi vas policija kao npr mene, da bi me, reddevil naj kaj zamerit, nadobudni štrumf

u 2 ujutro zaustavil i pital da kaj izbjegavam nevidljive mačke po cesti

a to kaj je šaht kad se silazi sa rotora u smjeru remtinca 15cm viši od asfalta nema veze jer to službene octavije i gnojevi prelaze sa lakoćom