Dakle rekao je ovo:
na 127 000 je covjek napravio veliki servis i mali te ga onda prodao njemu.
Prva stvar koja me je odbila je ta da je plin unutra 6 godina i da na plinu nema ono čudo kaj podmaziva ventile kolko su meni objasnili. Ima neki obican plin,mehanicar mi rekao da to nije dobro jer je plin suh,isusuje gumice ventila itd.
Covjek mi je rekao da je s njom biop u Grcki,Njemackoj itd i da trosi 35-40 kn (plina) na 100 km. Pitao sam ga dal auto trosi ulje odnosno kolko i veoma iskren odgovor mi je dao. Rekao je da provjer redovno ulje pogotovo nakon duzeg putovanja,te da ak kaj fali dolije ulja,ak ne fali gas dalje. Ostao sam sokiran jer mi niko to nije ovak izravno rekel haha onda je nadodal da stvarno nezna kolko trosi ulja al da zna dolijat. Mislim si da trosi vise od uobicajenog zbog plina.
Na moje pitanje za ovjes rekao je da je mjenjao vilice selene itd da kad je nesto pocelo skripat odma je isao mjenjat da nebi slusajno jedan kvar poteguo za sobom drugi.
Pitao sam ga dal je auto bio lupan i opet me sokirao. Rekao mi izravno da kod njega nije al da zna da je bio jer ima par lufteva i skuzi je da bio lupan al ga svejedno kupio. Rekao mi samo da razmaci nisu 100 % al da se ne kuzi bas.
Takoder mi je rekao da je neko foruma trebao uzet i da su onda isli na tehnicki i da na tehnickom pao jer kao nesto ne valja s plinom a lik mi kaze da svake godine radi servis na plinu i da 100 ispravan i atestiran do 2018.
I tak... to je ukratko to.
Nego da pitam,jel ko gledao ovu?
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gtv-2.0-twin-spark-16v-oglas-16714596