0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
od auta nije niš ostalo,a njima ništa,roll bar je zakon
pa lik je izbjegao smrt za 2 centimetra, a spasio ga je dovoljno čvrsti čošak zida. stvarno čudo da ovaj s autom nije polomio zid...
Ova publika po relijima je stvarno debilana. Ja sam '97 bio na osiguranju relija Dugo Selo (u sluzbi HVa naravno ) i uvijek neki panjevi izlaze iz dvorista da bi bolje vidjeli. Sto je najgore, jos pustaju i djecu A to je nista naspram WRC i opet, nije mi bilo svejedno kad ga vidim kako leti prema meni.
da, rekao sam bez smrtnih slucajeva iako su oni sastavni dio sporta - al to ostavimo za razne Tribute to i slicne teme - ovdje samo postajte one sa prezivjelim vozacima i suvozacima da se divimo cvrstoci bolida
bolje rečeno čvrstoći kabine ili cockpita. Smisao je da se djelovi s bolida poraspadaju kako bi na taj način upili i raspršiii enrgiju udarca a da kabina ili cockpit ostanu netaknuti.
OMG na pugu gore piše na haubi total - koda je znao... A lik na zidiću se stao iza kamenog stupa mislim da ga nebi srušio niti tenk tak da ono - bio je na sigurnom od udara, naravno krhotine su nekaj drugo i tip je fakat nevjeroajtna flegma, očito je da je češće na relijima...
S obzirom da je Monaco na redu jedan video!Metallica - Broken, Beat & Scarred (Studio Version)
Walter Röhrl onboard montage ~1985a vidi publike