Nigdje gumice nisam mogao nabaviti, a lupkanje mi je kidalo živce i tako sam razmišljao o nekoj alternativi i riješio problem u 10 minuta

Skinuo sam desni točak da imam pristup gumici. Zbog vrlo malog prostora kroz koji se vidi gumica uzeo sam cijevčicu od cca 50cm u koju sam stavio samozabijajuće(da ne ispadnu slučajno iz gumice) vijke za tiplove od 5cm, te sam uzeo šipku dužu od cijevčice s kojom sam kroz nju zabio 4 vijka u gumicu (raspoređenih oko gumice). To je sve.
Pošto je gumica imala luft od nekih pola milimetra bilo je dovoljno da proizvodi snažno lupkanje. Vijcima sam postigao raširivanje gumice ćime je luft nestao i tako sam za 10 min riješio posao koji stoji živaca, vremena, novaca i tko zna čega još.
Znam da će se neki smijati, ali ja trenutno ne mogu biti zadovoljniji.

Nisam siguran u vijek toga riješenja, ali u svakom slućaju bar mi je tišina u autu dok tražim zamjenske gumice koje neću mijenjati dok ovaj patent ne popusti :hehe:
Što se tiće neke opasnosti zbog tih vijaka u gumici, ona ne postoji jer je totalno bezazleno a ipak korisno(tišina).
Spreman sam na komentare...