Evo da objavim nekoliko novosti...

Proljeće je stiglo, pa tako i nastavak radova na alfici...
Radovi na autu još ne budu počeli ali evo što ima u zadnje vrijeme...
U zadnje vrijeme sam imao nekakva tapeciranja pa je ostalo nekih otpadaka crne kože i sutra nosim volan na tapeciranje pravom kožom sa crvenim koncem

sjedala ce isto tako uskoro doci na red ako se majstor pokaže da je dobar.
Alfulju sam mislio pretvoriti u imolu pošto sam iz imole povadio sve dijelove koji se razlikuju od obicne alfe 33, jedino motorizacija će ostati originalnih 1.5
A pošto će alfa ići u imolu malo sam se danas pozabavio naljepnicama pošto ih je nemoguće nabaviti originalne...
napravio sam "imola" logo u vektorskoj grafici tako da je spreman za izrezivanje.
evo i slika pa procjenite sami da li je ekvivalent originalu...

što se tiće limarije hm, i dalje sam skeptićan kako i šta dalje... para ce uskoro biti tako da bi ja polako krenuo sa pripremama za lakiranje.
Auto sam zadnji puta vidio negdje u 1. mjesecu i to samo na kratko. Letimićnim pogledom sam vidio da ga od 6. mjeseca nije zahvatila korozija osim one koja je nastala djelovanjem antikorozina...
Sada si razmišljam da li prije same pripreme za lakiranje otici s autom na soda blasting ili ne, neznam, ni sam nisam pametan...
kila sode bikarbone je nekih 8.50 kuna, a trebalo bi mi stotinjak kila, možda i više...
Eto kao što rekoh, financije nisu više problem, dobio sam fini poslić tako da su priljevi konstantni, što je jako dobro, pogotovo u ovo moderno recesijsko doba.
dakle iduci koraci su malo zatišje dok se nakupi lijepa svotica na računu (i sad je lijepa ali nek bude još ljepša) i onda krećemo u akcije, za jedno 2 mjeseca...
volan cu viditi za 2-3 tjedna kako ce ispasti... pa onda cemo viditi dalje, ovo mi je tako slucajno uletilo...