iz fabrizieve teme sam izvukao pouku...
vec tjedan i pol nisam vidio auto jer me limar odgađa svaki puta, trebali smo raditi jos neke stvari na drugom autu, i danas smo se trebali naci da odradimo neki poso, ali opet me odgodio, lijepo ja sad njega nazovem i kazem mu da ocu danas doci do radione da vidim auto, on meni da nema nikoga u radioni, a ja mu velim da zelim pod svaku cijenu vidit auto danas i da me ne zanima nikakva situacija, i za koliko on moze biti u radioni. Na to mi on odgovori da jos nije ni pupnuo auto i da mu u ponedjeljak dolazi meštar pa da ce onda poceti radit.
u ponedjeljak sam narucio vucnu sluzbu i uzimam auto doma, nemam zivaca ja za to...
e sad recite vi kako bi postupili, ja zadnjih tjedan dana lagano kipim iznutra, a ovo je kap koja je prelila čašu...
za te pare brijem da mogu kupiti aparat za co2 varenje i raditi si sam a brijem da ce tako i biti... popizdit cu s tim jebenim limarima... toga sam se ja i bojao....
nije meni problem ćekat, cekao bi ja i godinu dana da on pocne radit auto, ali auto je ogoljen do lima, od pjeskarenja je prošlo tjedan dana a auto je nezaštićen i to mene mući, ja sam cekao da on obavi glavne radove pa da ga pošpricam temeljnom, i onda nek stoji kolko oce...
neznam nisam sad pametan sta da radim, dosta kipim iznutra... recite vi...