Çhipanje danas obavljeno.

Odlučih se na umjeren tuning na preporuku Seba tj negdje oko 20% momenta i 13 do 15 % snage (Tako rekla Jurička, šta ćete, žene treba slušat.)

:hehe:
Na autu mi je starija izvedba procesora i memorije, pa je Sebovu računalu trebalo 3 sata da skine podatke s njega. Nakon toga samo chipanje kratko traje.
Auto osjetno bolje ide, volan treba čvrsto držat jer ga čupa iz ruku, ASR se stalno pali pa čak ponekad i u trećoj, a imam feeling da mi gnječi gume pa ću ih morat jače pumpat. Sad su bile napumpane na 2,5 bara, a felge su 17 colne.
Motor mi je dobio nekako rezak zvuk, pa zajedno sa exspresnim, ko iz katapulta preticanjima, imam osječaj da vozim neku pilu na dva kotača.

Do otprilike pola pritiska papučica gasa sve je ostalo isto osim što mi je potrošnja goriva prema putnom računalu više od litre manja (mjereno na autocesti, 140 km/h, 6 brzina)
Što se tiče dima, nisam primjetio da ga ima više no prije.
Pošto uglavnom umjereno vozim i samo povremeno od auta tražim maximum, nisam siguran da neću uskoro još jednom posjetit Seba, da mi još malo digne preformanse. Takvo dodatno chipanje traje desetak minuta i besplatno je. Nadam se da mi, ako to učinim, neće trebat antigravitacijsko odijelo. :hehe:
Svaka čast Sebu na stručnosti i profesionalnosti.