0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Code kljuca (imobilizator) mozda?
Jel netko ima saznanja možda zašto 156 1.8TS 2000g (cf2) ne želi upaliti s remapiranim ECU.Štoviše ne želi upaliti ni s jednim drugim osim sa svojim originalnim.
Pa ako mu je ugašen immo onda netreba
Ugašen... ,kod se ugasi uredno. Kad se stavi novi ecu ,ne može se čak ništa s njega isčitati OBD-omTakođe originalni ECU ne da da se s njega isčita mapa pa da se može ona "preraditi".
To se očitava u boot modu na stolu, i isto tak upiše, zaboravi obd e btw. jel ti komp izgleda ovako:http://i.ebayimg.com/images/g/ITEAAOSwAKxWYEvr/s-l1600.jpgili http://i.ebayimg.com/images/g/FHMAAOSwYIhWj4At/s-l1600.jpg
Ma imo samo kad stavljas ecu iz drugog auta. Na orginal netreba nisSent from my SM-G920F using Tapatalk
Imam Valeo set kvačila i auto proklizuje, mapa je na 180ks max, radi se o 2.4JTD 110kw, pitanje glasi koji set kvačila da stavim da to drži?
Ima li ko kakvih iskustava s power boxom? Jel bolje to ili ono klasicno mapiranje?
Bio mi abartinjo t-jet 155 na čuningu, i ovak ide dobro al dignem ga na 180ks 300nmreview:sjedneš upališ, asr-off, sport-on i gas do poda, katapult šlajfanje dim, blokada, anti-lag, pucanje iza , jebote dizel(Image removed from quote.)
Bio mi abartinjo t-jet 155 na čuningu, i ovak ide dobro al dignem ga na 180ks 300nmreview:sjedneš upališ, asr-off, sport-on i gas do poda, katapult šlajfanje dim, blokada, anti-lag, pucanje iza , jebote dizel
Znaci m1.5.5 taj bi cak prek obda trebo icSent from my SM-G920F using Tapatalk
Agree! S obzirom da se ne vozim nesto jako puno, sljedeci auto mi je 90% turbobenzinac!
Ako uspijem srezat godišnju kilometražu do sljedeće kupovine auta, mislim da ću se i ja priključiti TB ekipi
Sto kazes za Crosswagon 110kW? Moze se dobiti ista cipanjem? Najvaznije da ne bi bilo bugova, jer znam za jednu 147 s tim motorom, netko radio mapu i naizgled sve ok, ali imala je par musica....
puno, pogotovo ako je cf4 motor. nebi trebo imat nikakvih mušica ako je sve ispravno na autu