0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako sistem daje onoliko koliko mapa traži ne valja mapa
To sto je MAP cist, ne znaci da je ispravan. A simptomi su ti tocno definirani na MAP.
Ja sutra cistim svoj na 2.4..Al meni dijagnostika jasno veli P0235Greska superpunjenja. Tebi ne ostaje greska u memoriji?
varijable turbine su ti sastekale, evo bas danas je jedan bio u AutoEvolutionu s tim sindrmom, cipan, ali nije do cipanja, varijable se nisu micale, provjeri vakume i aktuator
sve sam to provjerio i sve radi, sad jedino mozda da ne radi kako treba? tj radi nepravilno? mozda onaj sto mi je turbo repariro nije to dobro podesio :
Moze kakav prijedlog sta da uradim, vidim, pregledamPonekad mi auto prepunjava. 147 1.9 16v, i vozio sam sa spojenom dijagnostikom. Prve tri brzine uredu, cetvrta nekad uredu a nekad prepuni... peta i sesta prepunjava stalno. recimo petu kad izvlacim do kraja sa 2000 obrtaja, prepuni sigurno barem 5 puta i kad prepuni autu oslabi vuca 1-2 sekunde, pa opet povuce 2-3 sekunde, pa opet prestane itd...MAP senzor cist, EGR ugasen i blokiran, MAF odlican, turbo repariran nedavno.. probo sam i drugi elektromagnetni ventil (N75, pierburg - kako ga ko zove) i isto se desavaMozda kad je turbina radjena da nije nesto dobro ustimano?auto je mapiran, ali ne pretjerano, tako da sam siguran da nije do mapehvala svima na odgovorima
probo sam i drugi MAP, nista.. ovaj iz turboservisa kaze da je 100% sve ustimo kako treba.. nista, izgleda voziti u drugi turbo servis i platiti skidanje i stelanje
Pa imas garanciju na turbo?
Allroad, tako je i meni bilo, punio stalno na 2999. Nakon čišćenja turbine i podešavanja varijabli, nema više greške.
a overboost ventil?
Remap za 1.4 t jet 150 ......iskustva neka, auto ima sport tipku...
https://www.facebook.com/csstuning/photos/ms.c.eJw9ydEJADAIA9GNitFo3H~_yUsRyX49rN0BtL1idHoNiSb72~_Vxz~;H~_CCEZeek0P1Q~-~-.bps.a.820117778080109.1073742217.413899585368599/820117851413435/?type=1&theater......evo mi odgovor ......lijepo se osjeti i isplati se za sad......auto je bio brz ,sad je jako brz.....
Mudar covjek je jednom rekao... "Turbo je restrikcija na ispuhu"By Sensei Jakov
Još jedan mudar čovjek je rekao : "Atmosferac je u biti invalidni turbo motor"
Mudar covjek je jednom rekao... "Turbo je restrikcija na ispuhu"