0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdrav ljudi..Zanima me koliko bi mogao dobiti snage i momenta da čipiram 156-icu iz 1998, 2.4 JTD, 100 kW ?I pitanje za Seba, koliko bi to koštalo ?Pozdrav
Ola !Eto možda pomogne nekome...Prijašnji vlasnik mi je na auto radio maping motora i naravno, nisam dobio nikakvu šifru tako da je eeprom ostao zaključan i nije mu se dalo pristupiti.Mislio sam da je izgubljen slučaj tj da moram kupovati novi chip ali evo, ima firma koja probija sve te zaštite :http://www.citius.hr/Pa eto,ako ima netko sličnih problema, oni mogu pomoći.250 eurića je probijanje i tuning...konkretno za moj 150ks 1.9mjet skok sa 150 na 180 konja.Čim napravim, javim vam feedback!Pozdrav!
Neznam Seb šta je uopće rađeno na tome i kako.Znam samo da auto nema 150 konja.Pošto je blokiran taj egr, valjda treba to poštelat...bitno mi je da se probije ta zaštita a za mapiranje ću vidjeti je li uopće potrebno.Nekontam se baš previše u to jebi ga...
OK, onda primarno da mi probiju zaštitu i ugase EGR.Neznam tko chipao auto, tu se nemože puno zahebati?
auti ide dobro jer je chipan...treba ugasit EGR ali je eprom zaključan jer je neko chipo auto...on treba napravit da se može ulazit u eprom i eventualno da ti odmah ugasi EGR...mape koje su dirane za snagu mogu ostat koje jesu
@Seb :Koliko bi me koštalo chipanje za 156 2003g. 85 kwSad je glanc novi kuplung set gore i ima 170 000 km. I koliko se od prilike može pojačati a da nije neko forsiranje ?!
Koliko novčića i jel se treba najavit te cca koliko to traje?
koji auto?
Mislio sam na mjerenje snage, meni si mapirao auto prije dvije godine, a dosta je bržaod octavie rs benzinca, pa ću u 10 nešto do zg-a pa da izmjerim.
mjerenje snage ne radim ja a mogu dat broj od čovjeka sa kojim se možeš dogvorit pa ti izmjeri095 8251 690 Damir
Koliko to košta kod njega, i kakva je razlika u odnosu na CVH?Jel to sve isto ili ima kakvih iskustava?
Nazovi pa pitaj. CZH imaju najbolje valjke ali neznam kolko su strucni oni koji rade sa njima i nesto su skuplji od ovog decka
Testiranje su CVH Radili u 5. Brzini. Kazu da tako najbolje pokazuje snagu i moment na grafu. Moze li se tu nesto krivo raditi?
može...trebalui su ga u 3. brzini
Ispitivač je baš to i spominjao riječima: "da radimo testiranje u 2. ili 3.brzini, prebrzo bi se odvrtilo i graf ne bio pregledan. zato se ispitivanje radi u predzadnjoj brzini (kod mene je to 5.brzina)"Seb, koje bi bile razlike mjerenja u 3. i 5. brzini?
neznam točno ali 2-3% može bit