0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Mene taj tvoj tražio 450 kuna za zamjenu guma na iste felge Inače sam ti ja tu 50 metara od tvog gumara.
evo ih...0618 i 0418...hvala Borna.
Super! Ako je dunlop dobar ,a je ....onda su ove brutalne. Tako to meni izgleda.
Vidim da se dosta gledalo 225/40/18 gume u zadnje vrijeme. Jel ste primjetiti možda koje imaju onaj zaštitni prsten za rub felge?
Sale sta ti to vozis? Po felgama nije talijan
Hm ili audi ili vw
Evo kako kod mene izgleda rub na Continental dim 225/40-18(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Gesendet von meinem MHA-L29 mit Tapatalk
Namontirao danas Nexen N8000 na 159ku i prvi dojmovi po danasnjem kisnom danu sve 5....cak mi auto i meksi i udobniji nego kad je bio na zimskom Hankooku Icept
Narucio I ja Nexena po preporuci posto je bio budget ogranicen dobio ih za 800kn. Bas zadovoljan da si napiso da su ok.Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk
za normalnu voznju su ok...al iako nisam forsirao i nemogu jos reci koliko je stvarno dobra, mislim da ne treba ocekivati da ce se vozit ko jedan continental ili michelin itd...ali takva je i cijena i vise nego duplo je jeftinija, a zasigurno nije duplo gora