0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Mogu ti ponuditi svoju prometnu u kojoj piše 195/65/15 ako će to omekšati ove na tehničkom. Kod mene je 147 2.0
Nece mu pomoc neg ce jos tebi maknut... Tak su meni maknuli cega god nema u cvh
onda nedam
Maknuli mi 195 65 15, 225 45 17 i 225 40 18 (na 156ici)
Zdravo,Ima li koja dimenzija 18" koja je homologirana za alfu 147 1.9jtdm (2007,88kw)?Hvala
Kako misliš maknuli Meni još gosp. U policiji prepisala sve dimenzije iz stare prometne
Sto policija ima sa upisivanjem dimenzija guma u prometnu? Na tehnickome otvori tvoj model auta i izbaci mu sve dimenzije guma koje su dozvoljene
policija prepisuje kaj je u prometnoj prilikom izdavanja nove prometne.
Gdje to?Novu prometnu rade na stanici za tehnicki pregled, na policiju se ide samo na ovjeru tj. da udare pecat
Nemoj pricat ak ne znas... 70kn i na policiji dobijes novu prometnu... Na tehnickom ti ju rade samo ako mijenjas dok imas tehnicki pregled
u malim gradovima prometna se radi iskljucivo na tehnickom, policija nema ured za to pa samo postambilja.
Preporuka neka dobre zimske gume dimenzije 205/55/16. Prisa bi sad na zimski setup, jer neman love trenutno za neku dobru 17".
http://www.ekupi.hr/Sava-20555R16-91H-ESKIMO-HP2-MS-Pot-C-Pri-C-Buka-71-dB-914823.aspx
Sve je to ok cijena je vrh na ekupi, al koji je DOT tih guma, i odakle dolaze gume, di je lager? To mi nije jasno i kako ide placanje i dostava.