Bas bi te volio vidjet sa mojom ekipom ak ti gripa nikad nije dosta...mozemo se pravit pametni koliko hoceme da su kineske gume smece, i ja sam takav bio, ali činjenica je da oni danas jaaaako malo kaskaju za ovim razvikanim europskim premium proizvođačima...ja sam prvi koji će reć dobra guma glavu čuva...ali isto tako me neće bit sramota vozit kinesku gumu koje je dobra...otvoreno tvrdim da je hifly 805 bolja guma od bridgestona s001 koji je duplo skuplji
Prošli tjedan su mi stigle nankang SV2 zimske
kineske , izgledom iste ko i ove što su mi 3 godine na autu( made in korea). Ali dok sam ih iskrcavao iz dostavnog kombija pod prstima su mi bile čudne (tvrde), samo da napomenem da nisam odmah gledao što piše na gumi.
Pa kako su mi bile čudne a auto mi bilo blizu išao odmah usporedit oznake i etc ... ista guma izgledom ali ne i mješavinom.
Ove stare su još uvijek mekše od tih novih kineskih , samo sam dečku rekao da ih krca nazad u kombi.
Uglavnom, nisam htio riskirat , možda bi držale možda nebi , prije da nebi nego da bi ... jedino što znam je da nisu iste.
Moguće da bi preživile jednu sezonu ko što luka kaže , ali ove što imam su odvrtile 35-40 000 km.
Što se tiče cijene , ove prve što sam uzeo prije 3 godine (korejske) platio sam isto koliko i sad hankook (korejski) recimo , a ove kineske su sad bile skoro 1000 kuna jeftinije.
Očito ide ona koliko para toliko muzike