OK Možda je i greška sistema, iako sumnjam ali ako ti tako kažeš nemam razloga ne vjerovati.
Rezultat ove "greške" je da je sad webshopu enaa poznatiji puno široj publici, a nit orao nit kopao (kao bila greška).
Zašto se ljutim na ovo? Pa ajmo ovako, počelo je sa Ve-milom kada je u jednom trenutku izletio flyer sa 19" LCD samsungom na naslovnici za 1999 kn što je u to doba bilo džabe. Čim sam ugledao letak, sjeo sam na bike i pravac Ve-mil da ih ne rasprodaju. Kada sam stigao prodavač mi mrtav hladan kaže da je štamparska pogreška i da je cijena 2999kn (nitko nije primjetio štamparsku pogrešku brojeva veličine 20mm uz veliki natpis akcija!?).
Uz lagano psovanje sebi u bradu odlazim dalje.
Sljedeći primjer: starci od frenda kupuju mali auto i Autopaar, čini mi se, oglasi akciju za 208 za neku dobru lovu. Frend i ja odmah u salon i tip nam lijepo objasni da uredno piše da akcija vrijedi za vozila na lageru, a na lageru auta nema. Kao on može pokloniti klimu i to je to...
X puta u dućanu, na polici cijena 21.95, na kasi 24.49... ma šta, neću se sad blamirati za dve i pol kune. Da je 24,50 bilo na polici mozda ne bih kupio.
Ima i priča sa Alianzom i itd..
Ponavljam, vjerujem u mogućnost greške, ali i čak i da je greška - pa mora netko snositi odgovornost za to. Sjećam se još u školi kada sam nenamjerno pogriješio na kontrolnoj iz matematike - dobio sam jedan.
A ima i ona: Po zakonu o zaštiti potrošača, članak 9 i 12 trgovac je dužan istaknuti cijenu i pridržavati se iste te je zabilježiti na račun.
Naravno da se greške događaju i onda to trgovci uredno isprave:
http://www.24sata.hr/pametnakuna/sto-uciniti-kada-se-trgovac-ne-pridrzava-istaknute-cijene-286722Edit: To što sam napisao dugačak post ne znači da sam se napilao što si me nazvao Balkancem

: još uvijek samo razmjenjujemo mišljenja