Naravno da može, čak preporučljivo, možda u 205 dimenziji, koja je puno češća, ima i veći izbor boljih guma.
Ako 205 nije tvornički predviđena dimenzija, moraš napraviti atest.
C/P sa fiatista:
Cijena za atestiranje guma/felgi ti je 270kn +20kn biljega, a komplet auta oko 900kn+20kn biljega

Za gume ti je procedura sljedeca, stavis na auto felge i gume koje zelis imat, ali ih nema u katalogu da mogu ic na tvoj auto da ih mozes samo upisat, e fino dodes u cvh, i kazes ja hocu atestirat gume, i onda ti gospodicna na šalteru kaze, nema problema za kad da vas narucim, a narucuje se za tjedan dana unaprijed, i onda prode tjedan dana ti se fino dovezes tamo, i ostavis majstorima auto jel ce to potrajat bar su meni tako rekli, i ti sad prosao ili pao moras platit atest, a kaj se tice samog atesta, to ima vec negdje na forumu opisano kak se radi, napelje se auto na neki navoz slican visine ko trotoar, da ti prednji/zadnji kraj budu pod opterecenjem i onda ti sa 8mm nekakvim kabelom prolazi da vidi jel ti di struze pod tim opterecenjem, i naravno felga/guma ti nesmije bit van blatobrana i to je u pravilu to, i naravno za kraj slikanje, a tu dolazi i onaj problem di ti auto treba bit serijala da bi uopce isao na atest zbog slikanja, mene su u startu odjeb... pragovi.. lip... spusten auto.. zadnji lonac... zatamnjeni zadnji farovi.. itd..
Koliko sam nabrzinu pogledao npr primjer za Uniroyal Rainsport 3, 195/55R16 je 75 ojra, 205/55R16 je 63 ojra, dakle 100kn po gumi ćeš proći jeftinije-taman kolko atest dođe