0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pozdrav,kupio bi zimske gume u 17 varianti ali ima nekako veci izbor u 225 45 17 dimenziji nego 215 .... e sad mene zanima dali bi bilo kakvih problema u vezi struganja i slicno na 17 cola
Kupljene zimske dunlop winter response 2 u dimenziji 175/65 14. Sutra ili prekosutra sljedi montaža, pa onda ćekam prvi snijeg pa da vidimo kakve su
meni bile odlične u14"... Bolje od save i baruma
Uzeo GY UG8 performance 205/45/17
Dobre cijene. http://uljadirekt.com/gume.html
Pozdrav,Na koliko pumpam zimske r15 na 147ici?Imao sam 17 prije pa stvarno nemam blage :Fala
2.4 napred, 2.2 iza... kad bude snijega stavis napred 2.2
pa pišu ti tlakovi po dimenzijama guma u knjižici sa uputama od auta
na 159 to ne drži vodu
Zašto?
ja prednje pumpam na 2,8 zadnje na 2,6 ljetne da bi ih spasio od ovjesa po knjižici sve na 2,5 :rolll:
Po knjizici, na 19 cola, 2.7 napred, 2.5 nazad
Kak to misliš "da bi ih spasio od ovijesa" kaj ti ovijes nije dobar ili misliš reći da ovijes na 159 TI općenito nije dobar? Nisam vidio knjižicu od 159 i ne sumljam da to u tvojoj piše, ali mi se 2,5 čini jako malo za 19" gume. Možda se neko "izgubio u prijevodu" kod tiskanja te tvoje knjižice (ne bi bilo čudno već sam vidio takve stvari).
Na 19 cola se uvijek jače troši unutarnji rub, makar se nasadio na trepavice.Ali na 16 ili 17 cola to nije slučaj, i pumpanje po knjižici je taman. To je na svim autima tako, šira guma + niži ovjes = ode unutarnji rub gume
ovjes jede nutarnji rub, pirelli sam ubio za 8tkm sada conti prepumpavam i prešao sam 10tkm i sve je trošeno jednako nije ubit unutarnji rub
Al onda ti auto ne leži dobro ... :rolll: ... mora trošit unutarnji rub
Zimske gume 18", gledam BRIDGESTONE LM-32 XL 235/45 R18 98V za 1334kn.Ima li šta sa boljim omjerom kvaliteta/cijena?
Nema ništa bolje ili da ne kupujem Bridgestone? :