0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kočnice su pripremljene (Image removed from quote.)još samo da skinem zimske felge odmah slijedi montaža
prepal sam se slike
... , istjeraj ovu hrđu iz rupica...
vjeruj mi stavi odma pletene ogroma je razlika (bar na seriskim kocnicama) osjecaj na pedali je puuunoo bolji
gdje si uzeo i stavio pletene?koja je to lova?misliš da mi se isplati?
klaudijo sori na offtopicu
ja nisam osobno mogao vjerovat koja je razlika.....mozda zato kaj ko zna kad mi je bilo mjenjano i ulje i sve u sistemu al uglavnom ja sam stavio nove plocice diskove ulje i te pletene lajtunge i razlika mi je ogromna....kupio sam u onoj firmi u vrapcu....vijcane pumpe mislim da se zove i to za kikiriki za nekih 200 kn a brutalno kvalitetne stvari rade decki tamo...klaudijo sori na offtopicu
daj stavi neke fotke ak imaš u svoj topic da tu više ne offtopičarimo
.kupio sam u onoj firmi u vrapcu....vijcane pumpe mislim da se zove i to za kikiriki za nekih 200 kn a brutalno kvalitetne stvari rade decki tamo...klaudijo sori na offtopicu
Opasno se ti spremas....
SADA JE 21:38 a citam tvoju temu od 17 sati, pola dana si mi uzeo i nije mi zao ni sekunde kada vidim kako je prekrasno ispala alfica SVAKA CAST, takodjer pohvale majstoru od plastike i kita!!
ova knjiga se lista i lista a nikad kraja :hehe:
zato sam sad popasao pola frizidera heh... :hehe:
... jer čeka da uleti još koji od tvojih fotošopa (Image removed from quote.)
e jel moze opet par slika velike rezolucije na pm,izgubio sam se među pm-ovima,a winse sam neki dan snimo tak da nemam na kompu